Forum eDziecko eRodzice Mama cud
ZMIEŃ
      fitness

fitness

(14 wyniki)
    • Maluszek ma już 6 tygodni. Zastanawiam się kiedy będę mogła wyskoczyć na fitness. Dodam że karmię piersią i zastanawiam sie kiedy już możnai czy to nie zaszkodzi tak trochę poskakac:)
    • Szanowne Panie proszę o podpowiedź. Chciałbym kupić żonie w prezencie karnet na jakieś fikołki. Kobieta aktywna przed porodem, a teraz nieco uwiązana do miesięcznego faceta - warto się czasem urwać z domu. Tylko nie bardzo wiem, co wolno 5 tyg po porodzie - tylko pilates? Czy może coś bardziej intensywnego? Dodam, ze żona czuje się dobrze i wszelkie uciążliwości poporodowe zanikają powoli. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam D_B
    • MOZE JAKAS MAM MOZE MI POLECIC NIEDRIGI FITNESS KLUB W GDYNI ( OKOLICE KARWIN).DZIEKUJE.
    • Bo ja uwielbiam. Chodzę od pół roku. (Pochwalę się, a co!) Teraz już trzy razy w tygodniu. O dziwo nigdy bym siebie nie podejrzewała o zamiłowanie do ćwiczeń, bo tak jak na diecie tak i ćwicząc sama w domu NIGDY nie wytrwałam dłużej niż kilka dni. A tu taka niespodzianka. Bardzo odpowiada mi klub do którego chodzę i dziewczyny prowadzące ćwiczenia. Jest lekko luksusowo, elegancko, klimatyzowanie. Po ćwiczeniach można iść do sauny. W tym samym centrum jest basen. A najmilsze jest...
    • moze ktos wie gdzie można kupić (najlepiej przez interenet) fitness/ aerobic na kasetach video???? znacie jakies adresy???? z gory dziękuje dorcia
    • Tyle wpisów z prośbą o przesłanie zestawu ćwiczeń, a nikt się nie chwali wynikami? No dziewczyny, przyznajcie się że ćwiczycie, proszę... I pochwalcie się wynikami, też proszę... Ja zaczynam: zestaw wydrukowany, przeczytany, wprowadzony w życie! Tzn, ćwiczenia z poniedziałku odrobione, z wtorku też, oczywiście środa obowiązkowo (przecież to dzień przerwy :-))), czwartek się skrócił, piatek przerwa (jak to fajnie brzmi), sobota i niedziela też się odleżała ;-))) Dziś poniedziałek...
    • Od lat prowadze zajecia fitness. Nie żeby sie chwalic. mam klub fitness. W ciązy przytyłam 36 kilo. Zrzuciłam wszystko. No biodra już nie te ale jednak jest nieźle. Stoowałam kilka srodków (częs dostaje od firm aaby przetestować i polecać klientkom).Mozna schudnąc. Mam klientki ktorym się to udaje. A na sale fitness wrócilam 2misiace po cesarce z piersiami pełnymi mleka.Nić nie "skisło' nic sie nie stało. Jeśli chcecie to pytajcie. Chętnie pomoge.
    • Ja idę od poniedziałku...Szczerze? Nie mam pojęcia jak rozplanować poszczególne rodzaje aerobiku by wyszło najlepiej i by całe ciało bylo rownomiernie przećwiczone... Mam do wyboru step ( wiadomo co to), tae bo ( elementy walki), shape ( rzeźbiące)hi lo dance ( z elementami tańca) i siłownię. Dodam że mam 3 wejścia tygodniowo. Jak to rozplanować by wyszło najlepiej, dodam że hi lo dance odpada bo nie cierpię układow tanecznych...
    • Czy jest szansa aby mięście brzuszka zeszły się ? Jestem po drugim porodzie już 8 miesięcy. Po pierwszej ciąży nie zauważyłam problemu teraz kiedy przeraźliwie schudłam( karmię alergika wiec jestem byłam na diecie) brzuszek mi znikł i po środku mam wielką dziurę... Czy mogę coś z tym jeszcze zrobić?
    • Witam, mieszkam od roku w Warszawie i poszukuję dobrego klubu, gdzie mogłabym bez skrępowania poćwiczyć. Jestem prawie pół roku po porodzie i niestety -RATUNKU- mam nadwagę prawie 15 kg. Muszę się wreszcie zmobilizować i zacząć ćwiczyć, bo na dietę nie bardzo mogę przejść, ponieważ moja Niunia stanowczo domaga się cycusia. A może któraś z mam już chodzi do takiego, to ja z przyjemnością się podłączę. We dwie zawsze raźniej. Cieplutko pozdawiam Ania
    • Dziewczyny!!!! dzisiaj się załamałam. najpierw rozpruły mi się spodnie na pupie, potem zaczęłam ubierać inne i albo się nie umiałam zapiąć albo wyglądałam w nich jak gruba parówka;) w końcu musiałam się ubrać w takie co kupiłam zaraz po porodzie a potem z nich wychudłam... W każdym razie: przytyłam 4kg. Mam nadzieję że to z tabletek antykoncepcyjnych (emamę której napisałam że ja po pigułkach schudłam serdecznie przepraszam... tak na mnie zadziałały 5 lat temu) które zaczęłam br...
    • Dziewczyny a co myslicie o tak zwanych pasach wyszczuplajacych. One podobne tez pomagaja w utracie centymetrow. Czy ktoras z Was je stosowala i z jakimi efektami?
    • Dziewczyny słyszałam ze po porodzie w czasie połogu nie nalezy sie forsowac- min ćwiczyc.. od kiedy mozna ? czy moze są tu mamy instruktorki fitnessu, lub nauczycielki w-f? straciłam 12 kg( przytyłam sporo bo az 20 kg) i chudne nadal.. chciałąbym zachowac jedrość ciała.. takze mysle o jak najszybszym wysiłku fiz... nie chciałabym jednak zrobic sobie krzywdy.. lekarza mam dopiero za kilka tyg. połóg konczy sie za tydzien... wiec jak to jest z wysiłkiem mozna juz teraz?
    • Dzień zaczynam od czytania postów na "Mama cud". Panie pytają o wszystko co dotyczy naszego wyglądu - kosmetyki, włosy, ubrania, wspomagacze, diety, itd. To wszystko kosztuje. Zastanawiam się czy spełniacie wszystkie swoje pragnienia. Czy chodzicie często do fryzjera, kosmetyczki, na aerobik, masaż oraz do sauny? Czy czujecie się zadbane i atrakcyjne? Dlaczego pytam?? ponieważ przypomniałam sobie siebie sprzed ciaży. Zadbaną i atrakcyjną babkę. W związku z tym, wczoraj wiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się