Forum Regionalne Mazowieckie Marki
ZMIEŃ
      fitness

fitness

(10 wyników)
    • Witam, zapraszamy wszystkie Panie z Marek i nie tylko na zajęcia do nowo otwartego fitness klubu "Your Fitness" ul. Piłsudskiego 119 -klub jest czynny 7 dni w tygodniu, informacje pod nr tel: 886-686-888, lub 771-60-72 www.yourfitness.com.pl
    • Jeśli tak to proszę o opis wrażeń;)
    • Przepraszam za moją intensywność pytań, ale w przyszłym mies przeprowadzam się do Marek i staram się teraz oswoić trochę tą zupełnie mi nieznaną Krainę. Szukałam informacji w internecie, ale wolę się zdać na Waszą/Państwa opinię. Czy jest w Markach godny do polecenia klub fitness? Dziekuję i pozdrawiam.
    • Podobno w Markach przy ulicy Mickiewicza budują się korty do Squash'a i fitness. Czy ktoś z Was ma więcej informacji?
    • Czy ktoś wie co się stało z klubem fitness YourFitness, wczoraj był zamknięty, żadnej informacji, telefony głuche. Nie wiem czy to tylko tymczasowe czy ineteres się zwinął
    • FITNESS(5)

Witam wszystkich, Czy ktoś może mi polecić w Markach porządny klub fitness dla Pań. Z góry dziękuję
    • witam wszystkich, juz za niedlugo bede mieszkal przez jakis czas w Markach wiec mam pytanie: Czy macie tak jakis basen z sauna ewentualnie jakas silownie/fitness club z biezniami? gdzie sa najblizsze? jak do nich dojechac? Bede wdzieczny za kazda podpowiedz/link/informacje. Z gory dzieki. Si ja :)
    • Szłam dzisiaj do pracy i ujrzałam taki szyld na budynku - na ul. Sportowej naprzeciwko apteki. Może ktoś posiada bardziej szczegółowe informacje na ten temat? Wzrok z pewnością mnie nie zawiódł...
    • czy ktos z Was bywa w finess na Wyspiańskiego 2? jakie sa Wasze opinie?
    • Witam, gdzie w Markach można zapisać się na aerobik? Proszę o podanie adresu i telefonu oraz ceny zajęć. Dziękuję bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się