fitness

(15 wyników)
  • słyszałam,że są w stolicy kluby fitness, do których można się wybrać z dzieciaczkiem... wiecie może gdzie?
  • Witam, jeśli znacie fitness kluby w Warszawie (najchętniej okolice Pragi Pn,Targówka,Brudna,Tarchomina), które proponują zajęcia dla kobiet w ciąży w godzinach popołudniowych to baaardzo proszę o podanie adresu i/lub telefonu. Z gory dziękuje
  • Planuje otwarcie wlasnego wymarzonego biznesu-kameralny klub fitness i sala zabaw dla dzieci.Mieszkam na Bemowie, na nowym osiedlu.Jestem mama wychowujaca 3 letnia Madzie.Chcialabym otworzyc wlasny interes:fitness/malutka sala dla dzieci/kafejka-miejsce dla kazdego,aktywnych rodzicow i dzieci.Zajecia fitnessu joga,pilates,9miesiecy,gimnastyka dla mam i maluszkow,i inne zajecia fitness.Planuje organizacje zajec ruchowych dla dzieci oraz angielski.Dodatkowo planuje sale do zabaw,w...
  • Gdzie mogę chodzić w W-wie na zajęcia z dzieckiem?
  • Znacie jakieś dobre, sprawdzone miejsca?
  • Dziewczyny, czy znacie miejsca w stolicy, gdzie mozna wybrac sie na fitness dla kobiet w ciazy, moze jakis fajny basen (czysty i najlepiej ozonowany), a moze znacie rowniez takie miejsca, gdzie mozna rowniez skorzystac z zabiegow kosmetycznych dozwolonych w tym okresie. Dziekuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam, e-millie
  • Czy znacie może jakąś salę do fitnessu gdzie można pojawic sie z maluszkiem? Bardzo chciałabym poćwiczyć z ludzmi ;-) a nie zawsze mam z kim zostawić synka.
  • Czy znacie takie miejsca w stolicy, gdzie mama na urlopie wychowawczym/macierzyńskim może poćwiczyć a jej pociecha gdzieś w pobliżu znajdzie opiekę w dobrych rękach?
  • Dziewczyny, jakie zajęcia sportowe i gdzie polecacie? Najbardziej interesuje mnie Praga Południe, ale z pierwszego przeglądu nic tu nie znalazłam, więc jeśli znacie jakieś fajne miejsca w innych dzielnicach to polećcie!
  • czesc dziewczyny, czy wiecie moze czy poza gymnasionem na pulawskiej jest jeszcze gdzies w warszawie (najlepiej centrum, ochota, okecie) jakis fitness club z przedszkolem? pozdrawiam justyna
  • w pierwszej ciąży chodziłam na ćwiczenia do Agnieszki, na Woli w okolicach Instytutu Matki i Dziecka. Teraz pewnie się przeniosła. Czy znacie i polecacie miejsca w Warszawie, gdzie organizowane są cwiczenia dla ciężarnych? Proszę o namiary i ocenę. Pozdr
  • Witam Wszystkich, jestem mamą 8 miesięcznej córeczki. Do szału mnie doprowadza to, że gdy chce iść do fryziera , fitness lub na kawę ze znajomymi itp. muszę do opieki nad dzieckiem kogoś znaleść.:(((( Może znacie "TAKIE MIEJSCA" dla matek z dziećmi. Proszę wpisujcie się. Pozdrawiam Kachna
  • Długo zwlekałam, ale czas najwyższy zadbać o swoją kondycję do porodu :) Najbardziej chciałabym chodzić na zajęcia dla ciężarówek na basenie ale w sieci znalazłam raptem dwie propozycje - Konstancin i "Nowa Fala" na Woli - Konstancin za daleko, a na Woli nie te dni i godziny. Nadal pełna zapału zaczęłam szukać więc innych zajęć, tj. joga, pilates, itd. I tu się załamałam! Owszem, zajęcia są organizowane w różnych placówkach, ale zawsze w godzinach dopołudniowych, kiedy statyst...
  • Witajcie, czy znacie dobrą szkółkę pływania w Wawie dla 5-letniego dziecka? Najlepiej Bielany lub Bemowo. Trochę tego jest, ale nie sposób dokonać selekcji, a szkoda malucha zrazić do pływania już na wstępie. Dzięki serdeczne za pomoc, pozdrawiam. Kuba
  • Hej, słyszałam, że gdzieś w Warszawie prowadzone są takie zajęcia. Przed ciążą byłam dość aktywna, teraz z maluszkiem (9 miesięcy) też na brak ruchu nie narzekam ;-) ale jednak co konkretne ćwiczenia a przede wszystkim podskoki przy muzyce (może step?) to jest to :-) Synek jest bardzo pogodny i towarzyski, bardzo aktywny i energiczny. Jeszcze nie podjęłam decyzji (na razie wymykam się ale bardzo rzadko i nieregularnie w wolnych chwilach sama). Czy ktoś wie gdzie są organizowane jakieś z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się