Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      fitness

fitness

(6 wyników)
    • maraton fitness,hmm,świetny pomysł,ale.....moim zdaniem skoro to maraton siedlecki powinny wystąpić najlepsze instruktorki z różnych klubów,ponieważ poziom zaprezentowany dzisiaj pozostawia wiele do życzenia,ktoś nie z branży może tego nie zauważył,ale tak było.maraton wymaga lepszej obsady nawet kosztem zaproszenia kogoś z innych miast,a tu,wiadomo jak to w Siedlcach,reklama jednego klubu o przeciętnym poziomie,nie przewidziano że przyjadą dziewczyny które myślały że czegoś doświadczą,...
    • Drodzy korzystacie z siłowni i klubów fitness w Siedlcach? Jeśli tak, to wpisujcie tutaj proszę opinie. Jak wygląda część fitness: -urządzenia aerobowe (jakie, ilość) -zajęcia Część siłowa: -urządzenia -ilość i jakość -podział na wolne ciężary i maszyny Ogólnie -atmosfera -warunki socjalne (czystość, szatnie, prysznice, klimatyzacja/wentylacja) -cena
    • Chciałabym zasięgnąć opinij jak tam jest jacy ludzie tam chodzą i w czym tzn. czy same oryginalne ciuszki?
    • Proszę o polecenie dobrego klubu gdzie może poćwiczyć kobieta/dziewczyna. Pozdrawiam
    • mam pytanie: gdzie w Siedlcach można iść poćwiczyć? W zasadzie - gdzie mają ćwiczyć dziewczyny? Niestety, nie ma tutaj żadnego fitness-clubu, tylko pakiernie dla osiłków... Czy to się kiedyś zmieni? Przydałoby się takie miejsce, bez nieśmiertelnego aerobiku, z jogą, pilates, trenerem co doradzi, z bieżniami, sauną, kosmetyczką... marzenie... pozostają ćwiczenia w domu, ale ja na to jestem za leniwa :)))
    • Ile w Siedlcach jest siłowni/ klubów fitness, czy jak tam to się zwie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się