fitness

(8 wyników)
  • Hej, czy ktos moglby mi polecic jakis fajny fitness club, ale z saunami. nachetniej w okolicach Morskiego Oka- pl. zbawiciela. jestem nowa na mokotowie i nie abrdzo sie orientuje jescze. dzieki raz jeszcze pzdr.
  • Szukam! Chce czegoś bardziej dla kobiet (dużo fitness, mała salka siłowa). Odwrotne proporcje niezbyt mnie interesują... Nie chce już jeździć do sieciówek w centrum, czasu szkoda!
  • Znacie może jakies miejsce gdzie mozna pocwiczyc? Okolice wołoskiej, woronicza, niepodległości? Chodzi mi o jakis klub osiedlowy,zeby nie bylo zbyt drogo, tak do 120 zl?
  • Czy ktoś z Was chodzi lub chodził do tego przybytku? Jak tam jest? Czysto, profesjonalnie? Warto tam się pojawić czy lepiej nie zaglądać? Jest jakiś profesjonalny trener, który ustali program cwiczeń na siłowni? A inne zajęcia?
  • czy jest jakis??? proszę o info pozdrawiam
  • Hello:) Może wiecie, gdzie można się powyginać i poskakać w miłym towarzystwie za niewygórowaną cenę 1-2 razy w tygodniu?
  • Witam serdecznie;) Mam pytanko do forumowiczów, zwłaszcza Kobietek - czy możecie polecić jakąs siłownię , ewentualnie zajęcia typu aerobik na Ursynowie lub w okolicach, gdzie można w miłej atmosferze podrasować trochę swoje ciało? Szukam miejsca, gdzie nie przychodzą sami nasterydowani kolesie i blondyny w typu Pameli... Nie chce nikogo urazić, ale zdarzylo mi się być juz raz w takim miejscu i jako zwykła dziewczyna czułam się tam po prostu nieswojo... Oczywiście idealnie by bylo...
  • czy znacie jakies przejemne i nieurywajace kieszeni miejsca typu silownia, fitness? pragne zadbac o kulture fizyczna, ale nic nie moge wyszukac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się