fitness

(13 wyniki)
  • Czy ktoś słyszał coś o klubie fitness, który powstaje w Promenadzie na IIp. Przypadkiem dowiedziałam się, że takie są plany i już ruszyła przebudowa - ale nie znam szczegółów - co to dokładnie będzie i kiedy ruszy... - może słyszeliście...
  • Domyślam się, że ten wątek był omawiany, ale próbuję:) Albo znajdę coś na poziomie, ale trzeba będzie jeździć na drugą stronę Wisły. Dajcie znać, jeśli jest coś NAPRAWDĘ na poziomie.Z góry dzięki:)
  • Szukam sympatycznego fitness clubu na Gocławiu. Co polecacie?
  • fitness(8)

Poszukuję fajnego klubu fitness Wesoła Rembertów Wawer - takiego z aerobikiem, siłownią, sauną z wejściem na "całość" za okazaniem karnetu ( jak np. w Gymnazyonie).
  • Hej dziewczyny! Napiszcie mi coś o tym fitness clubie. Jakie są tam zajęcia? Czy to duży klub? Jak Wam się podobają instruktorzy? Jakie są ceny za zajęcia dwa razy w tygodniu a ile kosztuje karnet otwarty? Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Czesc Wszystkim! Zadalam to pytanie na forum Fitness, ale wydaje mi sie ze to miejsce bedzie odpowiedniejsze. Mam nadzieje ze pomozecie - w moim malym badaniu rynkowym. Zastanawiam sie nad otwarciem klubu fitness - rozne formy aerobiku, raczej tylko dla kobiet (przynajmniej na poczatku). Poniewaz finanse sa jak zwykle ograniczone, mysle nad najbardziej optymalnymi rozwiazaniami. Przyda sie Wasza pomoc...: Co sadzicie np. o zajeciach aerobiku o bardzo wczesnych porach, tj od 6.30 ...
  • Czy ktoś może podzielić się opinią o "najlepszej siłowni na Grochowie" (tak głosił transparent przy wejśćiu)? Pytanie dotyczy niedawno otwartej siłowni przy Chłopickiego pomiędzy Szaserów o Boremlowską.
  • Taniec brzucha, salsa, towarzyski, nordic walking, pilates, joga to tylko nieliczne formy zapraszamy www.fitnessart.pl 0-22-773-14-33
  • Dobiega końca jedna z najdłużej trwających budów na Grochowie - kondominium PAXU przy Rondzie Wiatraczna. Wystartował już pierwszy sklep w cześci handlowej: salon obuwia sieci Ambra. Czy orientujecie się może co będzie w innych lokalach?
  • ...lub okolicy, moze chociaz silownie, ale bez dresiarstwa. Please & pozdrowko
  • Czy ktoś może mi polecić szkołę tai-chi lub jogi w pobliżu Ronda Wiatraczna? Pozdrawiam
  • No i od niedzieli jestem mieszkanką Grochowa. Ponieważ zbliża się wiosna należałoby trochę się "odnowić". w związku z tym pytanie do "starych" mieszkańców: gdzie na basen, siłownię czy fitness? A może jakś sympatyczna około 30 latka byłaby chętna poruszać się razem ze mną? Ponoć razem łatwiej...
  • Witam,czy ktoś może mi pomóc?Jestem mamą dwuletniej Pysi ,która szuka dobrego fitnes klubu na Grochowie.Za informacje z góry dziękuję:)))]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się