fitness

(7 wyników)
  • Mam pytanie, czy na Targówku jest inny dobry klub fitness poza Saturnem? W Saturnie nie ma starej kadry i nie mam do kogo chodzić. Niestety wybieram wyłącznie poranne zajęcia i wybór instruktorów jest dla mnie ubogi.
  • fitness(4)

fajny fitness na targówku,bródnie,czy ktoś zna?pilates-gdzie jest fajnie prowadzony?
  • najlepiej w okolicach gminy Targówek. Warto, aby sprzęt był sprawy, miła atmosfera no i przystępna cena. Z góry dzięki za wszystkie opinie.
  • Ogladam wlasnie oferte na jagiellonskiej, ale tam jest tylko basen. Szukam jakiegos studia, miejsca, gdzie mozna potanczyc, poruszac sie no i troche schudnac przy okazji. Interesuje mnie okolica Targowej. dzieki za pomoc!
  • Bardzo proszę o poradę gdzie fajny fitness na Targówku i bródnie?proszę o opinie.
  • jak w temacie ... a jeżeli "nikt nic nie wie", to może chociaż jakaś podpowiedź, gdzie najbliżej Białołęki można poćwiczyć pilates (ewentualnie gdzie znajdę jakieś dobre zajęcia aerobowe (różne)? czytałam coś o klubie Saturn, że niby ok, ale z wentylacją coś nie bardzo ... : / i chyba jeszcze o jakimś klubie na Sinnickiej (?), no ale ani tu, ani tu chyba nie oferują pilates) M. (P.S. mieszkam koło pętli Nowodwory, więc raczej wszędzie mam kawałek drogi ... : )
  • witam, chciałabym zapisac sie na aerobic, ewentualnie jakieś zajęcia ruchowe na Tarchominie, czy możeci ecoś polecić, może być równiez w okolicach pozadr, A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się