fitness

(11 wyników)
  • Chcę się zapisać na zajęcia fitness, i najchętniej tu, bo najbliżej. Ktoś chodził? Warto?
  • gdzie znajdę na Bielnanach ,Żoliborzu , lub Bemowie?
  • Gdzie polecacie?
  • Planuje się zapisać do tego klubu znajdującego się na terenie AWF. Ktoś ma jakieś doświadczenia z nim związane? będę wdzięczna
  • Fitness(7)

Czy ktos zna (i poleca) jakis niezly fitness club na Zoliborzu? Nie chodzi mi o nic ekskluzywnego, po prostu chce sie troche poruszac... Z gory dzieki...
  • jakos nic mi się nie kojarzy na Żoliborzu (a może bliskie Bielany)? wcześniej nie szukalam bo ... mi się nie chcialo a teraz jakby MUSZĘ i nie wiem gdzie sie udać??? pomożecie?
  • Pytanie, jak w temacie. Gdzie mozna zapisac sie na aerobic w okolicy Sadow? Nie musi to byc ekstra fitness klub, moga to byc wieczorne zajecia na sali gimnastycznej w szkole. Pozdr.
  • Czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce na Żoliborzu lub Bielanach gdzie odbywają się zajęcia dla przyszłych mam? Głównie interesują mnie ćwiczenia z piłką, joga i basen. Mieszkam na Bielanach od niedawna i nie zdążyłam się jeszcze zorientować co tutaj jest, gdzie i za ile? Pozdrawiam
  • Hej! Zamierzam sie tam zapisac na silownie, a jako ze do tej pory nie mialem z takim przybytkiem do czynienia chcialbym sie dowiedziec czy: -sa tam instruktorzy, ktorzy beda skorzy wdrozyc mnie w tajniki rozbudowy miesni? ;) -bywalcami tam nie sa przewaznie panowie bez karkow? Inne opinie na ten temat mile widziane Pozdrawiam hih
  • Aerobic(10)

Kiedyś lata temu chodziłam na Włościańską do ACTIV STUDIO na cudowny AEROBIC prowadzony przez jeszcze cudowniejszą Panią Anię. Ostatnio znów tam poszłam i.... cóz została tam już tylko siłownia. Proszę pomóżcie odnaleźć Panią Anię. Czy Ona jeszcze gdzieś prowadzi zajęcia?????? Może ktoś wie?????
  • Witam szukam jakiegoś fitnessklubu z siłownią, ale z dobrym trenerem, który pomoże mi dopracować sylwetkę. Od jakiegoś czasu odchudzam się schudłam ok. 24 kg( wszystko po ciąży, ale ja nigdy nie byłam laska. Chciałabym poprawić wygląd ale nie nabić sobie muskulatury. Najlepiej to na Bielanach lub Żoliborzu ten klub - proszę jeśli ktoś coś wie to prosze napiszcie. Fajnie jak by jeszcze nie było drogo - mam wymagania co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się