fitness

(12 wyniki)
  • poszukuję zajęć fitness, bądź innych które odbywają się do południa na Ursynowie, najlepiej okolice Natolina i Kabat z góry dziękuję za polecenie
  • Szukam dobrego fitness w okolicy, ciekawa jestem czy ktoś był przy na Hawajskiej 7. Jak tam jest?
  • Jetsem mama 2 miesiecznego synka.Chciclabym zaczac chodzic do jakiegos profesjonalnego klubu fitness, gdzie jest przeszkolona kadra, gdzie naprawde mozna liczyc na profejsonlna opieke i dobor cwiczen.Czy ktoras z mam moze taki klub polecic na ursynowie/???Dzieki.
  • z prawdziwego zdarzenia, nie jakiejs klitki w bloku. Z dostepem do sauny, zajecia aerobowe, moze joga. Gymnasion troche za drogi. Czy cos polecacie ?
  • Szukam siłowni (rowerek, bieżnia, steperki, aerobik raczej nie) czynnej długo - najlepiej do 23-ej. Chodziłam kiedyś do Puelli, ale są czynni tylko do 22-ej i straszny tłok na siłowni (mało sprzętu). Wiem, że gymnasion przy Puławskiej jest otwarty do 23-ej, ale wolałabym jakiś klub bez konieczności opłacania abonamentu z góry (wiem, że można zapłacić u Nich 200 PLN i wchodzić po 25 PLN). Gdyby jeszcze była sauna to byłaby rewelacja Poradzicie coś ?
  • Czy ktos moglby mi polecic jakis dobry fitness klub z silownia na Ursynowie? Z gory dziekuje :)
  • Odkryłam nowo otwarte STUDIO ODNOWY: salę ćwiczeń + salon kosmetyczny i masażu - w domu przy ul. Migdałowej 10 na Natolinie. Czynny od 9 do 21, a w soboty od 9 do 16. Dla zainteresowanych podaję nr telefonu 424 35 05. Przemiła obsługa, indywidualny zestaw ćwiczeń, wielkie zaangażowanie ze strony instruktora a do tego estetyczne wnętrze pozytywnie nastawiają mnie do tego typu placówki. Za godzinę ćwiczeń na przyrządach zapłaciłam 15 zł. To chyba nie jest wygórowana cena. Od przys...
  • Błagam o rady, jak tam jest i w ogóle, chodzi mi o ten przy al. K.E.N. oczywiscie... Jest tam też basen, ale chodzi mi o aerobiki wszelkie rodzaje i saunę, bo wiem, ze mozna z niej korzystac. bardzo dziękuję z góry za info.
  • Obeszłam już prawie całe osiedle i nic, w internecie rownież żadnego nie wydszukałam...czy ktoś sie orientuje gdzie tu jest jakaś siłownia lub klub fitness???
  • URSYNÓW MA W KOŃCU SWOJĄ DROGĘ EKSPRESOWĄ. oDJECHALI NIĄ ZABÓJCY, TAK SZYBKO, ŻE NIE BYŁO ICH WIDAĆ
  • Ktoś to może potwierdzić?
  • ratunku(5)

Czy nie ma na Ursynowie fitness klubu gdzieby można poćwiczyć W CISZY!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się