Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      fitness

fitness

(15 wyników)
    • dotychczas się nie przejmowałam, dresowe spodnie i tshirt, wiadomo od razu do prania, ale teraz mam zajęcia w takiej sali, że lustra są wszędzie i bardzo mi przeszkadza widok tej mojej dziwnej sylwetki mimo czarnych dresowych spodni widac że biodra z innej bajki niz góra (czyt. większy rozmiar), jaką górę byście dobrały?, tshirt jednak długi czy krótki, mam dodam wąskie ramiona co wygląda jeszcze pokraczniej, jak się tak napatrzę to tylko kompleksy rosną
    • zapisałam się jakiś czas na fitness, niestety ciuchy w których chodzę zsuwają się przy każdym pochyleniu czy podskoku, po 15 min są całe mokre od potu. Czy kupujecie specjalne ubrania na taki trening, ja znalazłam reeboka z kolekcji on the move takie ładne bluzeczki, wyglądają na fajnie dopasowane, podtrzymujące piersi i z takim systemem co odprowadza wilgoć. Może same macie takie ciuchy?Czy warto zainwestować w takie ubrania, przyznaję,że o fitnessie myślę bardzo poważnie, więc nie jes...
    • Dziewczyny gdzie kupujecie dobrej jakości ciuchy na fitness. Byłam w addidasie, pumie, ale tam nic nie ma ciekawego. Nawet są tam takie ciuchy złej jakości, że bym się nawet nie spodziewała, że moga być w tych sklepach. Nie kupiłabym nawet za 30 zł, a tu 60 zł.Pa. Dzieki.
    • nosicie specjalną torbę sportową na fitness czy po prostu pakujecie sie do zwyklej dużej torebki ktorą nosicie na inne okazje(na codzien do szkoły, na zakupy...)? jezdzicie/chodzicie na fitness juz przebrane częsciowo na sportowo, czy raczej przebieracie sie w ciuchy sportowe dopiero na miejscu?
    • z jakiego materiału powinien byc?
    • jakie fasony ciuchów,czy są to szorty czy raczej dlugie spodnie,a moze 3/4? jakie bluzki?bokserki/z rękawkiem/topy? jakie buty?zwykłe sportowe/tenisówki/specjalne...? jakie kolory ciuchow? jaki materiał ciuchów? ja: bawełniana bokserka z zary(mysle zeby nabyc taką z wbudowanym stanikiem) czarne długie spodnie biodrowki lekko rozszerzane z lampasem(kiedys kupilam w americanosie) czarne buty sportowe reebok głownie ten zestaw,a bokserek mam kilka w roznych kolorach-brąz, biały, mo...
    • fitness(6)

Szukam jakis fajnych ciuchów do fitnessu - byłam w factory, przeleciałam sklepy sportowe - niestety problem jest z dobraniem dołu w małych rozmiarach. W żadnym w H&M w Wawie równiez spodni do fitnessu w rozmiarze s nie ma z resztą wybór raczej mizerny. Czy macie jakies swoje patenty na stroje sportowe, gdzie kupujecie? czy np. chodzicie tez w takim stroju po domu? Ja się w domku nie przebieram ale ostatnio stwierdziłam, że taki dresik to w domku tez dość fajna sprawa cieplutko i ...
    • i co sądzicie o tych? nie chodzi mi tylko wygląd ale o komfort ćwiczeń. www.allegro.pl/item305557161_reebok_zanchi_capoeira_8_5_us_39_eur_najtaniej.html www.allegro.pl/item303309187_reebok_cardio_craze_r_38_przesylka_gratis_.html www.allegro.pl/item304176538_reebok_premium_trainer_ii_low_959_rozmiar_37_5.html www.allegro.pl/item304965135_reebok_max_exertion_low_38_wysylka_gratis.html www.allegro.pl/item305885614_reebok_buty_damskie_premium_trai_39_od_citysport.html www.allegro.p...
    • Gdzie w Warszawie znajde odzież do fitnessu?Chodzi mi tu glownie o krótkie topy.Bylam juz we wszystkich Nike'ach,Adidasach itp,ale chyba sezon nie ten:(
    • czy spotkałyście gdzieś czarne, dopasowane w biodrach, całe proste i na dole rozszerzane, najlepiej z bawełny spodnie do fitnessu - lub takie w których też można tańczyć.Generalnie chodzi o to by nie były opcisłe. Chodzi mi o te sportowe firmy bo w sumie są lepszej jakości..???????Może w factory jest coś ?
    • A co z ludźmi normalnie zarabiającymi,ktorzy idąc do klubu nie moga wydać jednorazowo całej swojej pensji?????I gdzie te zdjęcia??
    • Mam problem jak się ubrać na zajęcia fitness. Pomijam buty. Czy kierujecie się marką, czy fasonem i wygodą. Mam fajne sportowe spodnie marki “no name” ale nie jestem pewna czy w nich "wystąpić".
    • Gdzie są sklepy Decathlon w W-ie i czy tam mozna kupić ubrania fitnessowe dobrej jakości podobne do Nike czy addidas.Dzięki.
    • siema zwracam sie do was z wielka prozba... potrzebuje kupic buty sportowe tylko mam problem bo nie wiem jakie... doradzcie cos ;p jakie sa fajne, modne itp . cena to maximum 400zeta dzieki za pomoc
    • .... i kto i kiedy tzn pod co je zakladać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się