fitness

(7 wyników)
  • wpisujcie kluby ktore polecacie na bemowie. ja znam tylko aplauz:)
  • Czy ktos zna jakis fajny fitness albo inne miejsce gdzie mozna nieco poćwiczyć w okolicy dawnego PEDET-u na Woli? Wolska, Młynarska, Górczewska (początek), Leszno....te strony. Ze wzgledu na bardzo ograniczony czas wolny szukam czegoś naprawde blisko mojego domu a mieszkam na Staszica. Dzięki Aggie
  • Planuje otwarcie wlasnego wymarzonego biznesu-kameralny klub fitness i sala zabaw dla dzieci.Mieszkam na Bemowie, na nowym osiedlu.Jestem mama wychowujaca 3 letnia Madzie.Chcialabym otworzyc wlasny interes:fitness/malutka sala dla dzieci/kafejka-miejsce dla kazdego,aktywnych rodzicow i dzieci.Zajecia fitnessu joga,pilates,9miesiecy,gimnastyka dla mam i maluszkow,i inne zajecia fitness.Planuje organizacje zajec ruchowych dla dzieci oraz angielski.Dodatkowo planuje sale do zabaw,w...
  • Gdzie w tej dzielnicy można pójść na siłownię i aerobik? Co polecacie?
  • szukam jakiegos fajnego fitness klubu na bemowie, co polecacie? ewentualnie w gre wchodzi silownia
  • na Powstańców śląskich czy ktos tam chodzi lub chodzil?
  • Chciałaby zrzucić zbędne kilogramy, ale gdzie to zrobić mądrze i skutecznie. Mieszkam na Kole, co mi poradzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się