szadow 26.09.08, 13:46 Witam, Mozecie polecic jakis fajny nocleg w Toruniu? najlepiej jakos blisko centrum za rozsadne pieniadze. Interesuje mnie ten weekend, 2 osoby. pozdr, Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaluz-8 Re: Toruń - nocleg na weekend 04.10.08, 10:23 Najtańszy nocleg w Toruniu,to chyba w Domu Pielgrzyma,na ul.sw.Józefa Nie trzeba rezerwacji na pokoje wieloosobowe,ale nie wiem jak te dwu, jednoosobowe.Numer telefonu w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaisia Re: Toruń - nocleg na weekend 12.10.08, 00:07 EEetam.. Hostel Orange.. Przy Rynku, pokoik, dwa łóżka, szafka, okno. Łazienka na korytarzu, ale dwa prysznice i dwie toalety na 4 pokoje. Śniadanie w cenie (takie chleb + dżem ale na poczatek dnia do kawy starczy). Byłam w maju, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: Toruń - nocleg na weekend 20.10.08, 13:05 Mozesz podzwonic i podpytac na numer dobrze poinformowany 118118 .Sam wiele razy korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apolonia Re: Toruń - nocleg na weekend IP: *.lublin.mm.pl 20.10.08, 20:55 Ja byłam w hostelu ATTiC City ale nie polecam go jakoś szczególnie. Fakt że niedaleko centrum i nienajdrożej ale przy peronie więc całą noc pod nosem przejeżdżają pociągi i słychać zapowiedzi przez megafon...noc bezsenna. I jeszcze jeden minus - nie dali ręczników - nie wiem czy zapomnieli czy nie ma w standardzie, kiedy o nie poprosiłam to przynieśli. Jednak w Toruniu pozostałe hotele w okolicach centrum miały ceny porażajace więc nie wiem czy znalazłabym coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś