Dodaj do ulubionych

Hostel orange toruń nie polecam

25.09.06, 14:32
ze względu na to ze w pokoju w którym mielismy nocować nie bylo okna

pokój mial niewielkie wymiary pomalowane na pomaranczowo smierdząco farbą
ledwo miescily sie tam łóżka

w pokoju duszno bez okna sluzyc mogl za pomieszczenie gospodarcze

obsluga miła ale no cóż ja bym tam psa nie zamkęła na noc!!
Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: Hostel orange toruń nie polecam 10.10.06, 20:01
      A ja wlasnie "napalilam sie" na ten hostel i chce pojechac tam w
      listopadzie ... Ale moze w listopadzie ewentualny brak okna
      bedzie tylko plusem?
      Czy mieliscie moze jedynke za 50 zl, bo taka wlasnie chce wziac?
      • loginka1 Re: Hostel orange toruń nie polecam 10.10.06, 21:20
        Zaraz, zaraz... Bo wyjdzie, że tam wszystkie pokoje są bez okien. Byłam tam w
        sierpniu (namiar znalazłam na forum), pokój był ciasny, skromnie urządzony, ale
        miał okno. Standard taki troszkę lepszy niż schroniskowy, do przeżycia jak nie
        oczekujesz luksusów. Coś za coś... Niewygórowana cena, a samo centrum
        praktycznie. Myślę, że jak będziesz rezerwować to możesz zaznaczyć, że pokój ma
        być z oknem, żeby nie było niespodzianek. Dziewczyny w recepcji są naprawdę
        przemiłe :-)
        • anetos00 Re: Hostel orange -nie tylko w Toruniu 10.10.06, 23:12
          Ale ten pokój bez okna był w hostelu "Orange" w Toruniu.A pia.ed i loginka1
          mówią o warszawskim-to jest różnica-choćby w tym,że w warszawskim "Orange" nie
          ma chyba pokoi 1-osob (na stronce nie ma ich w ofercie).Lepiej
          zadzwonić,dowiedzieć się.Ja byłam w "Orange" w Krakowie-dla mnie spoko.Dołączam
          się-recepcja naprawdę przemiła.
          • pia.ed Re: Hostel orange w Toruniu 10.10.06, 23:39
            Anetos00,
            pisalam o hostelu w Toruniu, bo tam TEZ sie wybieram
            i juz nawiazalam z nimi kontakt. Odpisali w ciagu godziny,
            odpowiedzieli wyczerpujaco na pytania, bylam zaskoczona tak milym przyjeciem.

Wlasnie ogladajac warszawska stronke wpadlam na pomysl, zeby przy okazji
            odwiedzic Torun ktorego zupelnie nie znam ...
            Miasto warte kilkudniowego pobytu, a cena 50 zl/dobe jest rewelacyjna.
            • anetos00 Re: Hostel Orange -miłego zwiedzania 12.10.06, 00:03
              Ok,czyli jak piszecie chodzi o Toruń. Pia.ed-ja zawsze marzyłam by sobie tak
              polskie miasta pozwiedzać.Jednak teraz brak czasu,wczesniej brak funduszy zawsze
              mnie coś ogranicza.Tobie życze zatem miłego pobytu i ciekawych wojaży.
          • loginka1 Re: Hostel orange -nie tylko w Toruniu 11.10.06, 08:35
            Pisałam o Toruniu, bo Torunia ten wątek dotyczy. Wiem, że faktycznie pokój bez
            okna tam jest, bo go widziałam. Powtarzam jednak, że są i inne. Nie pieję z
            zachwytu, że ten hostel to absolutna rewelacja, ale jest przyzwoicie i czysto.
            • Gość: aga Re: Hostel orange -nie tylko w Toruniu IP: *.wroclaw.mm.pl 17.12.06, 16:03
              a możę ktoś z Was był w hotelu alfa w Toruniu. Jakie wrażenia? W styczniu
              zamierzamy się tam wybrać....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka