Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      informacje

informacje

(155 wyników)
    • Proszę o wszelkie informacje na temat tego hotelu i okolicy. Dzięki!
    • Jeśli ktoś wrócił proszę o informacje
    • Witam, Przegrzebałem już to forum, forum hotele też - generalnie opinie o hotelu są pozytywne. Nie podobała mi się tylko jedna rzecz - czy ktoś może powiedzieć jak to jest z tymi plastikowymi kubeczkami jednorazowego użytku ? Byly informacje że w opcjii All napoje są podawane tylko w takich kubeczkach a za szkło trzeba płacić - czy to prawda ? (informacje o tym były z 2004 więc może od tego czasu coś się zmieniło) Z góry dziękuję za informacje
    • Czy ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat hotelu w Bodrum: Bitez Garden Life? Wybieramy się 28 czerwca... Będę wdzięczna...
    • ... na temat hotelu Dorian 3*. Chcemy się tam wybrać we wrześniu 2008 roku.
    • Bardzo proszę o jakieś informacje na temat Arsi w Alany no i o jakieś zdjecia na mail z hotelu albo okolic. Mój mail to klik-klik@o2.pl Z góry dziękuję!
    • Witam! 12.06 wybieramy sie do Marmaris do hotelu er-os,bardzo proszę o cenne wskazówki,jedziemy do Turcji po raz pierwszy wiec wszystko jest nowościa.może ktos wie cos na tmat hotelu?
    • Przyleciałam wczoraj z okolic Fethije -hotel Majesty Tuana .Służę informacjami jeśli ktoś ich potrzebuje.
    • Witam, wyjezdzam 13 kwietnia do Alanyi (Hotel Santana). Inetersuja mnie wszystki mozliwe informacje na temat tego hotelu, jak daleko jest z Mahmutlar do centrum alanyi, ile placi sie za taksowke, jakie sa standardy w hotelu, czy jest dobre jedzenie itd. Za wsztskie informacje z gory dziekuje, pozdrawiam
    • Prosze o pomoc której z tych firm można zaufać?? Widziałam cenniki i Pacho ma o dużo niższe ceny? Czy jest to solidna firma której można zaufać?
    • właśnie wróciłem ,odpowiem na pytania
    • Gdzie sie leczyliście, ile to kosztowało, jak przejśc procedure z ubezpieczenia. Wpisujcie.
    • Proszę o informację, na jakiej stronie internetowej znajdę plan Kusadasi, taki, który mogę sobie wydrukowac. Czy w Polsce można kupic plan miasta Kusadasi lub mapkę Riwiery Egejskiej? Pozdrawiam.
    • witam wybieran sie do turcji side za tydzzien i mam pare pytan - co lepiej zabrac euro czy dolce czy zamienic na liry no i co - jak wygladaja ceny napoi w hotelu np do kolacji i jakie sa ceny fast foodów na miescie, jakie sa ceny chust i korali w przyblizeniu - gdzie kupic ; i jakie wycieczki fak. polecacie jakie sa ceny - czy warto wykupic all inc w hotelu 3* - ile kasy zabrac zeby miec na napoje i drobne wydadki na tydzien 2 osoby moje gg
    • Mam kilka pytań i poproszę o osoby które były w Turcji o rady: 1. chciałbym miec baze wypadową w najlepszym miejscu aby móc dojechac do najciekawszych miejsc w Turcji, co proponujecie? 2. jak wyglada sytuacja jesli chodzi o wynajecie samochodu? 3. czy zabierac euro czy wybierac kase z bankomatu? 4. z tego co się zorientowałem najlepiej jest kupowac wycieczki u lokalnych biur podrózy , czy to prawda? czy nie oszukują? 5. ile kosztuje koszt sniadania poza hotelem i jak to sie przedstawi...
    • Mój pobyt w hotelu: 21-28.05.2011 [b]HOTEL BLUE STAR[/b] Jeżeli chodzi o hotel to jest on "złożony" z dwóch budynków,od razu dodam że kompletną nieprawda jest że wszyscy poza Polakami są kwaterowani w okrągłym budynku.Dodatkowo otrzymaliśmy pokój na II piętrze z widokiem na basen ale od razu poszedłem do recepcji z zapytaniem o zmianę i bez żadnego ale,żadnych pytań dlaczego po co i jak otrzymałem pokój na V piętrze z widokiem na morze(wczasy z rodziną 2+1). Hotel jest bardzo zadbany i czys...
    • Bardzo proszą kogoś , kto w tym roku był w tym hotelu o informacje na temat wyposażenia pokoju , rozchodzi mi się głównie o czajnik i jakieś szklanki , kubki .
    • Lecę w czerwcu do hotelu Club Blue Marmaris prosze o wszystkie przydatne informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna