Dodaj do ulubionych

zakupy w Katowicach

30.10.03, 20:13
Obserwuj wątek
    • sandra75 Re: zakupy w Katowicach 30.10.03, 20:16
      Gdzie w Katowicach lub okolicy mozna tanio kupic rzeczy dla niemowlaczka? Może
      znacie jakies lumpexy godne polecenia lub hurtownie z artykułami dla dzieci?
      • prgreg Re: zakupy w Katowicach 02.11.03, 17:17
        a w jakiej częsci Katowic mieszkasz?
        Jest jeden sklepik na Gliwickiej (obok skrzyzowania z Bochenskiego), jeden u mnie na osiedlu (Witosa) - maja całkiem tanie ubranka...
        Chorzów - Armii Krajowej (przedluzenie ulicy Gliwickiej z Katwic)
        a tak poza tym to glownie po osiedlach...
        Aha - jest jeden calkiem fajny na ul.Jankego 59

Pozdrawiam
        Grzesiek
        • sandra75 Re: zakupy w Katowicach 03.11.03, 00:21
          Mieszkam na południu- Ligota. Do tej pory nie interesowałam sie zbytnio
          dziećmi, ale teraz sytuacja sie zmienila (za dwa tygodnie termin!) a jedyny
          sklep jaki kojarzłam z artykułami dla to Chicco na Trzech Stawach, gdzie czesto
          robimy zakupy. Niestety ceny zwaliły mnie z nóg! 200 zł za kaftanik! Bylismy z
          mężem w szoku smile.
          • prgreg Re: zakupy w Katowicach 06.11.03, 11:37
            Wcale sie wam nie dziwie - spróbujcie podjechac na Jankego tam mają niezły wybór, pamiętam że był też sklep na W.Pola 4 - ale tam nie byłem - nie wiem....
            Co do terminu - o tydzień nas wyprzedzicie smile))
            a przy okazji gdzie rodzisz?
            • gemma.v Re: zakupy w Katowicach 06.11.03, 21:24
              Na Jankego jest mniej więcej to samo, co na W. Pola - to ta sama firma. smile
              Ja natomiast polecam zakupy w Auchan - ceny ubranek dla niemowlaków
              przystępne, wysoka jakość.
              Miłych zakupów smile
              gemma
    • squaw1 Re: zakupy w Katowicach 06.11.03, 21:41
      A "SKARBEK" ? Jest tam przeciez "Swiat Dziecka" na 1 pietrze i maja calkiem
      przyzwoite ceny smile
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka