sandra75 Re: zakupy w Katowicach 30.10.03, 20:16 Gdzie w Katowicach lub okolicy mozna tanio kupic rzeczy dla niemowlaczka? Może znacie jakies lumpexy godne polecenia lub hurtownie z artykułami dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
prgreg Re: zakupy w Katowicach 02.11.03, 17:17 a w jakiej częsci Katowic mieszkasz? Jest jeden sklepik na Gliwickiej (obok skrzyzowania z Bochenskiego), jeden u mnie na osiedlu (Witosa) - maja całkiem tanie ubranka... Chorzów - Armii Krajowej (przedluzenie ulicy Gliwickiej z Katwic) a tak poza tym to glownie po osiedlach... Aha - jest jeden calkiem fajny na ul.Jankego 59 Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
sandra75 Re: zakupy w Katowicach 03.11.03, 00:21 Mieszkam na południu- Ligota. Do tej pory nie interesowałam sie zbytnio dziećmi, ale teraz sytuacja sie zmienila (za dwa tygodnie termin!) a jedyny sklep jaki kojarzłam z artykułami dla to Chicco na Trzech Stawach, gdzie czesto robimy zakupy. Niestety ceny zwaliły mnie z nóg! 200 zł za kaftanik! Bylismy z mężem w szoku . Odpowiedz Link Zgłoś
prgreg Re: zakupy w Katowicach 06.11.03, 11:37 Wcale sie wam nie dziwie - spróbujcie podjechac na Jankego tam mają niezły wybór, pamiętam że był też sklep na W.Pola 4 - ale tam nie byłem - nie wiem.... Co do terminu - o tydzień nas wyprzedzicie )) a przy okazji gdzie rodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: zakupy w Katowicach 06.11.03, 21:24 Na Jankego jest mniej więcej to samo, co na W. Pola - to ta sama firma. Ja natomiast polecam zakupy w Auchan - ceny ubranek dla niemowlaków przystępne, wysoka jakość. Miłych zakupów gemma Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: zakupy w Katowicach 06.11.03, 21:41 A "SKARBEK" ? Jest tam przeciez "Swiat Dziecka" na 1 pietrze i maja calkiem przyzwoite ceny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś