mamawiktorki 12.05.06, 10:40 Gdzie w Katowicach moge zobaczyć te wózki.PILNE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadamianka Re: Wózek Chicco Caddy i Quinny Zapp Katowice ? 12.05.06, 10:54 ene due rabe - ul. Wincentego 4 Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: Wózek Chicco Caddy i Quinny Zapp Katowice ? 12.05.06, 10:57 ale wczesniej zadzwoń i upewnij sie czy akurat teraz maja na stanie (numer znajdziesz na ich stronie - wstukaj w wyszukiwarke ene due rabe ) Oni maja trzy sklepy w katowicah Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: Wózek Chicco Caddy i Quinny Zapp Katowice ? 12.05.06, 11:14 Dzięki.Ja jestem z Czestochowy i dzis mialam jechac do Katowic ale plany sie zmieniły i bede dopiero w poniedziałek.Częstochowa to dziura w której nic nie mozna kupić poza Polakiem ,Coneco i Baby Dreams i jeszcze Tako Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: Wózek Chicco Caddy i Quinny Zapp Katowice ? 12.05.06, 14:29 Witam a ja myslałam, że Częstochowa to zagłębie wózków Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorki Re: Wózek Chicco Caddy i Quinny Zapp Katowice ? 12.05.06, 20:00 Cze Zgadza sie wózków tu jest pełno tylko wielkich i wagowo tragicznych.Ja szukam leciutkiej parasooleczki a tu takowych nie ma : )))) Justyna Odpowiedz Link Zgłoś