Gość: rybula75 IP: *.knc.pl 10.07.07, 21:32 czy ktoś się orientuje czy w jantarze nadal jest ten kemping położony nad samym morzem w lesie (patrząc w stronę morza po lewej stronie ulicy ) a może ktoś tam był i może powiedzieć coś o warunkach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haniala1 Re: kemping w jantarze 10.07.07, 21:40 w tamtym roku byl, bylam na nim,warunki pobytowe dobre, tylko tragedia z sanitariatami- jest ich malo i rano byly kolejki, oraz tragiczne wręcz warunki do mycia, malo kabin natryskowych a woda ciepla od 8-10 i od 20-22 i w zwiazku z tym straszne kolejki zeby sie umyc trzeba stac nawet 30 minut, przynajmniej tak bylo w tamtym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybula75 Re: kemping w jantarze IP: *.knc.pl 10.07.07, 22:22 dzięki za odzew, czy możesz mi jeszcze powiedzieć jaka tam panuje atmosfera, czy jest w miarę cicho, jakie towarzystwo przyjeżdża , czy na kempingu jest dużo miejsca ? , i czy plaża w jantarze nie jest zbyt zatłoczona ( ostatni raz byłam tam 20 lat temu ) Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: kemping w jantarze 11.07.07, 17:14 witam na kempingu atmosfera jest ok, podczas mojego pobytu nie bylo zadnych glosnych imprez raczj cicho miejsca jest wystarczajaco na miejscu jest sklep spozywczy i na tarasie lawy z parasolkami do piwa, plaza ladna, szeroka i piaszczysta, nie zatloczona, tylko byl jeden feler w ubieglym roku byly upaly i w zatoce byl wsyp glonow,ze 2 dni nie dalo sie wejsc do wody bo glony byly po pas,ogolnie jak nie ma pogody nie ma tam co robic, ja w tym roku jade na otwarte morze, woda zimniejsza, ale bez roslinnosci, jak cos ci sie nasunie to pytaj odpisze, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
max19640904 Re: kemping w jantarze 11.07.07, 20:03 Właśnie jestem w Jantarze-na kempingu jest mało namiotów, ale to wina pogody.W ubiegłym roku przy dobrej pogodzie mój syn spał na plazy bo nigdzie nie znalazł miejsca na rozbicie namiotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybula75 Re: kemping w jantarze IP: *.knc.pl 12.07.07, 08:28 dzięki za odpowiedzi, ja też wolę otwarte morze ale w tym roku mąż się uparł na jantar bo jest sentymentalny a do tego znajomi będą w ośrodku obok, mam tylko nadzieję,że od niedzieli poprawi się pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: kemping w jantarze 12.07.07, 16:34 też mam nadzieję, że pogoda się poprawi, w środę jadę do Łeby Odpowiedz Link Zgłoś