Dodaj do ulubionych

kemping w jantarze

IP: *.knc.pl 10.07.07, 21:32
czy ktoś się orientuje czy w jantarze nadal jest ten kemping położony nad
samym morzem w lesie (patrząc w stronę morza po lewej stronie ulicy ) a może
ktoś tam był i może powiedzieć coś o warunkach ?
Obserwuj wątek
    • haniala1 Re: kemping w jantarze 10.07.07, 21:40
      w tamtym roku byl, bylam na nim,warunki pobytowe dobre, tylko tragedia z
      sanitariatami- jest ich malo i rano byly kolejki, oraz tragiczne wręcz warunki
      do mycia, malo kabin natryskowych a woda ciepla od 8-10 i od 20-22 i w zwiazku
      z tym straszne kolejki zeby sie umyc trzeba stac nawet 30 minut, przynajmniej
      tak bylo w tamtym roku
      • Gość: rybula75 Re: kemping w jantarze IP: *.knc.pl 10.07.07, 22:22
        dzięki za odzew, czy możesz mi jeszcze powiedzieć jaka tam panuje atmosfera,
        czy jest w miarę cicho, jakie towarzystwo przyjeżdża , czy na kempingu jest
        dużo miejsca ? , i czy plaża w jantarze nie jest zbyt zatłoczona ( ostatni raz
        byłam tam 20 lat temu )
        • haniala1 Re: kemping w jantarze 11.07.07, 17:14
          witam na kempingu atmosfera jest ok, podczas mojego pobytu nie bylo zadnych
          glosnych imprez raczj cicho miejsca jest wystarczajaco na miejscu jest sklep
          spozywczy i na tarasie lawy z parasolkami do piwa, plaza ladna, szeroka i
          piaszczysta, nie zatloczona, tylko byl jeden feler w ubieglym roku byly upaly i
          w zatoce byl wsyp glonow,ze 2 dni nie dalo sie wejsc do wody bo glony byly po
          pas,ogolnie jak nie ma pogody nie ma tam co robic, ja w tym roku jade na
          otwarte morze, woda zimniejsza, ale bez roslinnosci, jak cos ci sie nasunie to
          pytaj odpisze, pozdrawiam
          • max19640904 Re: kemping w jantarze 11.07.07, 20:03
            Właśnie jestem w Jantarze-na kempingu jest mało namiotów, ale to wina pogody.W
            ubiegłym roku przy dobrej pogodzie mój syn spał na plazy bo nigdzie nie znalazł
            miejsca na rozbicie namiotu.
            • Gość: rybula75 Re: kemping w jantarze IP: *.knc.pl 12.07.07, 08:28
              dzięki za odpowiedzi, ja też wolę otwarte morze ale w tym roku mąż się uparł na
              jantar bo jest sentymentalny a do tego znajomi będą w ośrodku obok, mam tylko
              nadzieję,że od niedzieli poprawi się pogoda.
              • haniala1 Re: kemping w jantarze 12.07.07, 16:34
                też mam nadzieję, że pogoda się poprawi, w środę jadę do Łeby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka