kino

(16 wyników)
  • Kto miałby ochotę obejrzeć film za FREE. Mam do oddania jeden bilet. Dziś cinemacity Galeria Mokotów godz: 19:00 PS. nie pobijcie się...
  • graja teraz coś ciekawego w kinach? coś polecacie? myślałam o Panaceum - ktoś widział? a może w weekend ktoś ma ochotę na kino (w sobotę właściwie)?
  • Film dla koneserów: MARTWA NATURA. Przemawiające obrazami - więc kino prawdziwe. Dla miłośników nastroju. Nie anegdoty.
  • wybieram się dziś do kina na "Nieulotne" może ktoś na ochotę się przyłączyć? Miejsce i godzina do uzgodnienia. K32
  • Kino.....(16)

Przed chwilą wróciłem. Ostatnio ten temat zaniedbałem więc postanowiłem nadrobić. Niestety.....nie przewidziałem że doznam tak intensywnego poczucia totalnej samotności w tłumie. Świadomości, że jest się chyba jedyną osobą która do sporego multipleksu przyszła sama. Poczucia że jest się zupełnym outsiderem. Na mnie nikt nie czekał, a ja nie czekałem na nikogo. Nawet po wyjściu z kina, czekając już na autobus, tylko ja byłem na przystanku, zupełnie jakbym miał zamiar udać się w kierunku...
  • www.kinoluna.pl/repertuar.php?data=2010-11-15 Idę na Mine vaganti. O miłości i makaronach na 17:45. Ktoś się przyłączy? PS. Polecam dla tych co nie widzieli Nic osobistego.
  • ....czyli jak się poczuć samotnym:) Właśnie dzisiaj do mnie dotarło dlaczego ostatnio unikałem wyjść do kina. Tam naprawdę można do głębi poczuć, że nie ma się nikogo. A jeszcze trafiło mi się niefartowne miejsce bo byłem "uwięziony" pomiędzy dwiema obściskującymi się parami. Musiało to dość komicznie wyglądać, choć nie było mi do śmiechu......nawet nie mogłem się na filmie skupić(dobrze że przynajmniej banalny był)
  • Ktoś się przyłączy? Opcja A (17:00): www.kinoluna.pl/film.php?id=750 albo Opcja B (18:50): www.kinoluna.pl/film.php?id=1017 dziś bilety po 7 zł.
  • We wtorki o 19 jest swietny cykl filmów (co tydzien jeden). Przed emisją opowiadają o powstaniu filmu, o historii i bla bla nla, losowanie nagród bla bla bla. Tańsze bilety. Ja chodzę w każdy wtorek. Może ktoś chętny? (Kino Praha)
  • i kurde musze sie podzielić obserwacją. wiem wyjde na sknere ale uważam, że przesadą jest żeby płacić za dwa bilety (w tym jeden ulgowy) 59zł. (dziciak chce popcorn z jakimś durnym kubkiem -dodatkowe 20zł). coś tu jest kurde nie tak. jak te biedne ludzie mają chodzić do kina -toż to sie robi ekskluzywna rozwywka. Weź człowieku miej żone i dwoje dzieci. A film to Shrek 3D -nie polecam (choć młody był raczej uchachany). a ta cała technologia 3D to lipa jest -oczy i głowa boli. że nie wspomnę...
  • Na najbliższy poniedziałek Luna proponuje: www.kinoluna.pl/repertuar.php?data=2010-06-21 Wybrałabym się na ten: www.kinoluna.pl/film.php?id=280 o 20:30. Kto jeszcze?
  • Ma ktoś ochotę pójść do kina? www.kinoluna.pl/film.php?id=957
  • Chciałabym pójść do kina w sobotnie popołudnie z interesującym i wolnym chłopakiem w wieku 28-36 la. Mam 31 lat, 164 cm wzrostu, lubię kreskówki i dobrą kawę;)
  • ...ciężki temat... ..."w stronę morza"...Amenabara...
  • Zna ktos jakies fajne miejsce w Warszawie gdzie mozna spędzić miło wieczór z ukochana osobą czy paczka przyjaciół,pogdac,wypić kawe,piwo,cos przekąsić?
  • zimą było ciężko taka jest samotnosć natomiast latem nie mam z kim wyjechać aby odpocząć mam czterdzieche jestem wdowcem zgodze sie nawet na kino brzmi jak desperacja ale chyba już starczy tego wdowieństwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się