Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      kino

kino

(16 wyników)
    • Siadacie w kinie na miejscach wyznaczonych na bilecie? Ja tak, bo albo wybrałam takie, które chciałam, albo ktoś był pierwszy i sobie wybrał, więc nie mam prawa mu ich zajmować. Poza tym głupio by mi było być wyproszoną z miejsca. A jeśli Wasze miejsca są zajęte to zwracacie uwagę? Bo ja usłyszałam ostatnio, że kino duże i wszyscy się pomieścimy :P
    • Mam pytanie do posiadaczek(lub przyszłych posiadaczek) kina domowego (projektora+ekranu). czy korzystacie często z tego urządzenia w domu, i czy w ogóle mając coś takiego w domu, jeszcze chodzicie do kina na nowośći? czy wówczas nie szkoda kasy/czasu na bilety, czy jednak jak film ważny/ciekawy/wyczekany to nie zwracacie uwagi na cenę i idziecie do kina tradycyjnego, czy z premedytacją czkacie na dvd i wypożyczalnię? no a pytanie do przyszłych posiadaczek, jakie względy kierują ...
    • co wybieracie? ja do kina praktycznie nie chodzę, a do teatru lubię, ale tu niestety bilety trudno dostępne i drogie:(
    • Mój najwspanialszy mąż wczoraj kupił konsolę Playstation. Odtwarza ona filmy na płytach blue ray. Obejrzeliśmy kilka. Powiem Wam jestem pod wrażeniem. Jakość obrazu i dzwięku jest zniewalająca. Po prostu to już kino w domu. Dvd to przy tym naprawdę popierdółka. Już nie mogę sie doczekać az dzis wróci z pracy. Będziemy oglądać Matrixa!!
    • Witam, wybieramy się z całą rodzina do kina na Guliwera. Grają niestety tylko w 3D i mam pytanie, może któraś mama mi pomoze?? Mój mąz ma wadę wzroku, na jedno oko widzi bardzo bardzo słabo. I tak się zastanawiam.... efektu 3D raczej nie zobaczy ale... czy w ogóle będzie dobrze widział, czy to nie bedzie rozmazany obraz, czy warto w ogle iśc czy odpuścić:( ??? Z góry dziekuje. A moze jeszcze któras mama była na Guliwerze :) jakie opinie??
    • lubię chodzić do kina, a w zasadzie to chyba lubiłam. bo powoli mi przechodzi. z powodu współoglądaczy. każdy - od malucha po dorosłego idzie do kina uzbrojony w wałówkę tj. popkorn i kolę. i mlaszcze, ciapie, chrupie i siorbie. żre i pochłania. no kurcze blade, czy 2 godzin bez przeżuwania przeżyc nie można? wczoraj siedziałam obok tlustego (podkreślam upasionego jak świnia) gó..arza, przez pół filmu mlaskał i żarł popkorn. do momentu, gdy mu powiedziałam, że jeszcze jednen d...
    • Witam wszystkich serdecznie! Ciekawa jestem ile razy w miesiącu chodzicie do kina?Ja z mężem 6-8 razy w miesiącu:)Mam trochę wyrzutów sumienia bo to kosztuje bardzo dużo:/
    • Kochane dziewczyny!Zawsze mogłam na Was liczyć, może i tym razem się uda. Pogrzebcie, proszę, w pamięci i podajcie mi tytuły filmów, które dobrze byłoby pokazać gimnazjalistom. Niech będą ciekawe, zmuszające do dyskusji, o właściwym poziomie agresji i seksu ;). Czekam niecierpliwie. Pozdrawiam!
    • Po dzisiejszym wyjściu do kina naszła mnie taka refleksja, czy rodzice jeszcze czytają informacje na temat wieku od którego film jest polecany? Kolejny raz siedziałam obok rodziców z maluchami, które nie radziły sobie z czytaniem więc byłam zmuszona do słuchania streszczeń filmu co kilka minut, poprzednim razem tatuś posadził sobie synka i czytał mu napisy przez cały czas... Czy w będąc w podobnej sytuacji reagujecie jakoś, czy denerwuje Was to? Rekord pobił dziś niejaki pan Wiśniewski...
    • Możecie polecić jakieś dobre filmy, horrory albo thrillery, słowem takie mocne kino, aby się trochę 'pobać'.
    • Witam Dziewczyny! Mam krótkie pytanko, chce iść z córką do kina, ona nie ma jeszcze skończonych 12 lat, chce iść na film Bez mojej zgody do Multikina, adnotacja do filmu to sugerowany wiek od 15 lat. Czy jeśli pójdę z nią ja, matka, to nie będę miała problemów z kupnem biletów i wejściem? PS. Ja już byłam na tym filmie z mężem, nie uważam, żeby było tam coś niestosownego dla jej wieku, wszystko jest opowiadane z punktu widzenia nastolatki, myślę, że to bardzo wartościowy film, c...
    • Wczoraj przechodziłam obok kina i tak mi przyszło na mysl, kiedy się z moim dzieckiem obecnie prawie 2-letnim; wybiorę w to miejsce... Ciekawa jestem jak wygladał Wasz pierwszy raz w kinie, w jakim wieku było Wasze dziecko i jaki był jego pierwszy film na Wielkim ekranie:) A czy chodziłyście na seanse z niemowlętami?Wiem z w Wawie były takie specjalne projekcie w multipleksach dla niemowlat i ich rodziców.
    • No właśnie - dodatkowe zajęcia, kino, teatr? Myślę bardziej o weekendach, bo należę do tych bardzo zapracowanych w tygodniu, niestety. U nast jakoś teatr się nie przyjął, fajne są różne dodatkowe zajęcia, no i kino, najchętniej co tydzień, ale udaje się dużo, dużo rzadziej.
    • Jakie atrakcje fundujecie sobie i rodzinie w deszczowe weekendy? Czy raczej zostajecie w domu? U nas sobota i niedziela w deszczu. Planowałam wycieczkę za miasto a tu niestety. W zeszłym tygodniu było kino więc teraz odpada.
    • ... taki zapisek przypięłam w zeszłym tygodniu na tablicy w kuchni, żeby nie zapomnieć, rzecz jasna. I... zapomniałam o czym to miałam pamiętać ;D. Ponieważ zapisałam tylko dzień i godzinę, za nic nie mogę przypomnieć sobie, czego do cholery ta notatka dotyczyła ;). Trafia mnie, bo pamiętam, że byłam bardzo zajęta, jak zadzwonił telefon i zanotowałam wszystko odruchowo. Nieźle, co? Powinnam się położyć do szpitala? Macie jakies pomysły, bo czwartek się kończy, a ja nadal nie podejr...
    • Bardzo się cieszę, że jakieś kino pomyślało o nas!i ma wprowadzić seanse dla mam z naprawdę malutkimi dziećmi. Ciekawa jestem, czy na forum są mamy, króre uczestniczyły w pokazie testowym, może podzieliłyby się wrazeniami? Czy płacz maluchów nie za bardzo przeszkadza w oglądaniu? Ja w każdym razie na pierwszy taki seans (w grudniu podobno) na pewno się wybiorę(z 3 miesięcznym synkiem) kto jeszcze się deklaruje? Składam podziękowanie dla pomysłodawców!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się