kino

(16 wyników)
  • Kino!!!(11)

Kiedy w tej zapyziałej mieścinie będzie prawdziwe kino.
  • W październiku 2010 r. Mastalerz w Echu Dnia mówił tak (cytat): [b]Szkoda, że władze miasta nie robią nic więcej, aby powstało tutaj kino z prawdziwego zdarzenia. Tymczasem w Stalowej Woli od 1 października można już oglądać filmy w technice 3D. Jestem przekonany, że gdyby zapewnić odpowiednie warunki podczas projekcji filmowych, to kino cieszyłoby się sporym zainteresowaniem mieszkańców naszego miasta. [/b] Czekamy na kino. Oby jeszcze było przed wiosną Panie Prezydencie ! W Stalowej ...
  • Bywa ktoś z Was w tarnobrzeskim kinie? Jak oceniacie jakość projekcji? Warto się tam wybrać, czy lepiej obejrzeć film w domu na DVD? Jak wypada w porównaniu z kinem Ballada w Stalowej Woli i Heliosem w Rzeszowie tudzież w Kielcach?
  • Przeczytałem że TDK dostał dofinansowanie do zakupu profesjonalnego projektora do wyświetlana filmów w 3D, jak wyrobią się z przetargiem to pod koniec roku wreszcie będzie możliwość zobaczenia nowości filmowych. Dobra wiadomość dla miłośników kina. Pozdrawiam. Zainteresowanych odsyłam do informacji na stronie TDK-u.
  • Dlaczego u nas w mieście nie ma porządnego kina? Nie mogą zrobić z dawnej Wisły Kina Wisły 3D?
  • obiecałeś kino gdzie ono jest ? a w Nowej Dębie na kilka tyś mieszkańców i kino w 3 D ! oszukałeś nas !
  • chciałbym zaproponować dyskusję na temat możliwości reaktywacji kina w Tarnobrzegu, kina z prawdziwego zdarzenia, z pełnym miesięcznym repertuarem. nie chcę wywoływać złych emocji ani opowiadać o zaniedbaniach w czasie przeszłym. zależy mi na tym abyśmy się wspólnie zastanowili czy możemy coś zrobić, mieszkańcy Tarnobrzega, aby kino Wisła znów zaczęło działać. w 40-tysięcznym mieście dobrze funkcjonujące kino to przecież nie fanaberia, a pożytek dla Wszystkich. jestem bardzo ciekawy Was...
  • Witam Wszystkich kinomaniaków. Kino ruszy najprawdopodobniej już 17 sierpnia 2007. Będzie odjazdowe nagłośnienie (DOLBY), wreszcie będzie można posłuchać znakomitych efektów przestrzennych, zostały również wymienione fotele na wygodniejsze choć nie pierwszej młodości. Ilość miejsc została zmniejszona dzięki czemu przerwy między rzędami znacznie się zwiększyły. Kino powoli przechodzi metamorfozę. Stopniowo będziemy odświeżać wszystkie pomieszczenia. Zapraszamy wszystkich chętnych na sean...
  • Chyba trzeba usunąć ten wątek "Kino Wisła powraca" bo juz się zlikwidowało.
  • Wie ktos cos na ten temat ? sprzedane w koncu czy to sciema byla ????
  • W repertuarze na stronie internetowej kina, nie widać tego filmu. Czyżby ingerencja naszych proboszczów?
  • Czy my zawsze będziemy upośledzeni? odbiór w standardzie ni jak ma się do obrazu w 3HD, obraz trochę niewyrażny ,tak jak bez okularów . Podejrzewam,że nasi dziadkowie nie musieli oglądać w Kinie Sokół białoczarnej Hanki?Kto odpowiada za sprzedaż i zniszczenie kina Wisła ?
  • Na Rewers do St. Woli lub Niska?
  • Zostaną bez kina? Miasto nie może zapłacić pół miliona zł za budynek Kino "Wisła", mieszczące się w starym, przedwojennym budynku Towarzystwa "Sokół", należy do małopolskiej spółki samorządowej Apollo Film. Urząd Marszałkowski w Krakowie, mający pakiet większościowy w spółce, postanowił sprzedać kino, ale władz Tarnobrzega nie stać na taki zakup. Krakowska Spółka Apollo Film jest właścicielem wielu kin, m. in. w Tarnobrzegu, w Końskich, równie odległych od Krakowa...
  • W najbliższym czasie szykują się duże zmiany w Tarnobrzegu. Rozpoczęto budowę wiaduktu, rozwija się strefa ekonomiczna, w nowym sezonie wreszcie zacznie funkcjonować Jezioro Machów, planowana jest budowa marketu itd. Będzie nieźle się tu żyło. Są też inne propozycje rozwoju miasta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się