Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      kino

kino

(15 wyników)
    • Podciągam wczesniejsze wątki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=10945504&a=10945504 Andromada naprawdę mnie mile zaskakuje swoim repertuarem. W tej chwili "na ekranie": Ono Pręgi Złe wychowanie Szkoda tylko, że nie mam czasu na to by się wybrać.
    • gdzie się lepiej czujecie i co myślicie na temat: WOJNA KIN W TYCHACH tzn. walczą wciąż o klienta która oferta kina bardziej się wam podoba???
    • Kto wie gdzie w Tychach bubuje się kino.
    • Wysłałam do tyskiej Andromedy pytanie kiedy będziemy mogli obejrzeć film MŁODY ADAM. A oto odpowiedź jaką otrzymałam: „Film widziałem i jest bylejaki, zły scenariusz, nieciekawe pomysły reżyserskie i w tym wszystkim McGrogor. Film na dost z plusem. Nie będziemy go grać.“ Nie ukrywam, że troszkę się we mnie krew zgotowała. Wielka szkoda, że kierownictwo kina Andromeda nie da szansy sprawdzić czy film jest dobry tyskim widzom. Tym bardziej, że z każdej strony sły...
    • No spójrzcie tylko na ich repertuar... :(
    • Może wreszcie powstanie jakieś sensowne kino w naszym mieście. Osobiście nic nie mam do "Andromedy", ale co trzy równoległe seanse do wyboru to nie jeden :-))) Być może powstanie także kręgielnia! No i - co bardzo ważne - wreszcie ktoś coś zrobi z tym straszydłem w centrum miasta!!! To tyle euforii, a teraz trochę reality: mam nadzieję, że to poważny inwestor i jeśli coś zacznie to i skończy - zresztą, gdyby nawet mu coś nie wyszło, to i tak to gorzej wyglądać już nie może niż wyg...
    • kino (23)

ma ktos pojecie do kiedy leci 8 MILA w kinie bo ja nie wiem a chce sie przejsc czekam na odpis pozdrawiam tyszaninow:)
    • Mieszkam i żyję w Tychach. Ale czasami ruszam w świat. I gdy wracam to mam wrażenie że mieszkam na pustyni. Pustyni kulturalnej. Teatru tak jakby nie ma. Kino jest, ale też nic rewelacyjnego. Jeśli ktoś ma inne gusta niż kino popularne to nie poogląda. Dobrej restauracji w Tychach też ze świecą szukać. W sumie najlepszy jest... McDonald's. Poza kebabem i pizzą nie wiele da się tu zjeść. Porównuję oczywiście z takimi miastami jak Kraków czy Warszawa. Co gorsza w Katowicach też nie ...
    • NIE WIERZĘ! Właśnie dostałam pocztą e-mailową repertuar kina Andromeda. I mając w pamięci wątek (zresztą przeze mnie założony forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=10200066&a=10200066I ) nie mogę własnym oczon uwierzyć! Andormeda zagra film MŁODY ADAM. Czyżby właściciel zmienił zdanie? A może Andromeda podnosi poziom i zmienia repertuar na wieść o powstaniu w Tychach multuplexu?
    • kino dla 110 widzów... Taaaak to będzie wydarzenie! Może jeszcze będzie miało 8 sal? :-)
    • Cytuje za: tychy.naszemiasto.pl/wydarzenia/339661.html Nowe wrogiem starego (Poniedziałek, 16 lutego 2004r.) - Jestem jak najgorszych myśli. Kiedy w Bielsku-Białej otwarto multikino, w ciągu niespełna dwóch tygodni przestały istnieć Apollo, Rialto i Złote Łany. W Katowicach, po uruchomieniu kinopleksu, zamknięto Rialto. Moim zdaniem wraz z powstaniem w Tychach multikina los Andromedy zostanie przesądzony - twierdzi Ewa Sokołowska-Skorek, kierująca tyskim kinem Andromeda. ...
    • Wlasnie patrzylem ile kosztowala budowa nowego 5 salowego kina. Zdziwilem jak sie okazalo ze wyszlo 3,5 mln czyli o 1 mln mniej niz obecna rozbudowa parteru Urzedu Miejskiego. Ktos wie jakie cuda znajda sie na tym parterze? Moze jakas sala konferencyjna albo dwie z projektorami? Maly hotel dla klientow? :)
    • W tym roku na Konfrontacjach bilety wychodzą: normalny 50 zł/12 filmów = 4,16 zł ulgowy 40 zł/12 filmów = 3,33 zł Jestem maniakiem filmowym, ale to już przesada ;) Ostatnio nove kino zeszło do 13 zł, a tu płaci się połowę z tego ile kosztuje wypożyczenie dvd Gdyby takie ceny były od zawsze to w Polsce nie było by piractwa eheheh !!!
    • Żyjemy w czasach gdy poziom obsługi się liczy? Firmy zabiegają o klientów? Widocznie nie wszyscy... Kino Andromeda chyba musi przeczuwać swój koniec i ich pracowników już nic nie obchodzi. Chodzi mi o sytuację która miała miejsce 14.XII w kasie Andromedy. Przychodząc na seans przedpremierowy King Konga na 19.45(tak przynajmniej pisało w internecie i w gazetach) dowiedziałem się dostając bilet, że seans jest o 20.30. Dobrze, przeżyłbym gdyby "miła" pani kasjerka nie zaczęła mi ...
    • Multiplex(17)

Cześć!! Nie macie odczucia, że w Tychach brakuje takiej rozrywki jak KINO? - ja bardzo odczuwam ten brak. Owszem, jest Tychach jedno kino, ale niestety, gdy przyjdzie weekend i chciałbym obejrzeć cos co by mnie mogło zainteresować, jestem niestety skazany na to, co akurat leci :-(((. Czy jedna sala kinowa na 130-tysięczne miasto to ma być rozrywka? - śmiechu warte... W weekend, gdy chcę coś obejrzeć, muszę niestety jechać do Katowic, albo zadowolić się "DIVXem". ...a pamieta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się