kino

(15 wyników)
  • Za niemym kinem i pianistą na sali kinowej też kiedyś ktoś płakał. Czasy się zmieniają.
  • Dzisiaj byłam w plejadzie i obok Vobisa w nowym pasażu dostałam ulotkę od Pana z kina który zachęcał do wstąpienia do nowootwartego kina 5-cio wymiarowego. Skusiłam się z koleżanką i za 14zł na os. facet puścił mnam 2 filmy po ok. 6 min. Wrażenia jak na pierwszy raz niezłe, tylko zamiast się bac na horrorze to cały czas się śmiałam:) Polecam każdemu, chociaż 14 zł za 12 min w sumie oglądania to troche za dużo, ale warto chociaż raz zobaczyc cos takiego.
  • Durny pomysł już wałkowany jakiś czas temu. Pogięło Was? A jeśli nie to jesteście spóźnieni z nim tak około 40 lat :):):):):)
  • maszm 25-10-2005 , ostatnia aktualizacja 25-10-2005 20:42 Pokazy filmów oraz spotkania z twórcami i artystami polskiej kinematografii to nowy projekt zainaugurowany w Centrum Edukacji i Wychowania Młodzieży "Kana" W Sosnowcu działa w tej chwili tylko jedno kino. Muza wyświetla filmy komercyjne, próżno szukać w jej repertuarze obrazów, które przyciągnęłyby niszową publiczność. Tę właśnie lukę stara się zapewnić Kana. Filmy będą wyświetlane w trzech cyklach: "Czy można ocalić dziec...
  • Na prawdę godny pochwały przykład udanego przywrócenia do życia starego,niszczejącego budynku.I co ważne- z sukcesem biznesowym.Gratulacje dla p.Gajocha!
  • co o nim sądzicie? jak wam się podoba? często tam chodzicie? co sądzicie o repertuarze? co sądzicie o obsłudze kina? pozdrawiam
  • oby nie stalo sie to co z dabrowskimi budynkami, np. z kinem Bajka na 3go Maja, pożar z niewyjasnionych przyczyn, uszkodzenia budowlane dyskwalifikujace obiekt do uzytku i na koncu wyburzenie.
  • A w Staszicu też są w klasach porozwieszane krzyże?
  • niedawno był artykuł prawie identycznej treści o innym polskim mieście, teraz czeka nas seria dla pozostałych miast Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator
  • Kino Helios w Sosnowcu nie sprzedaje tańszych biletów dla uczestników programu MyNokia (dawniej Club Nokia), mimo, iż ma ważną podpisaną umowę o partnerstwie z Nokią (poniżej info ze strony nokia.pl) " Kino Helios: ul. Modrzejowska 32b, 41-200 Sosnowiec Każdego dnia, o każdej porze, na każdy seans! Tylko z Graficznym Identyfikatorem My Nokia bilet do kina kosztuje 14 złotych!. Aby korzystać ze zniżek wystarczy pokazać na wyświetlaczu swojego telefonu Nokia nowy Graficzny Iden...
  • co o nim sądzicie? jak wam się podoba? często tam chodzicie? co sądzicie o repertuarze? co sądzicie o obsłudze kina? pozdrawiam
  • Wczoraj dzwonię do kina żeby zarezerwować bilety na piątek (dzieciak już cały szczęśliwy ze epokę zobaczy) a tu kino w piątek nieczynne. Jak w tym Sosnowcu ma cokolwiek funkcjonować? Miało nas iść 12 osób ale jedziemy do Katowic. No cóż oni pewnie będą chcieli zarobić. U nas z widzami się nie liczą. Wkurzona jestem że hej.
  • Dlaczego akurat w tym miejscu? Przecież tam jest wspaniały skwer!!! Zabudowanie go będzie barbarzyństwem! Władze lepiej niech wezmą się za mieszkania socjalne,remonty dróg i zbieranie psich odchodów!
  • 19 października Eg 18-10-2005 , ostatnia aktualizacja 18-10-2005 20:16 76 lat temu, 19 października 1929 r., mieszkańcy Sosnowca protestowali przeciwko demoralizacji młodzieży przez kino Zagłębie. W tym czasie właściciele kin dobrze pilnowali, żeby żaden małolat nie wślizgnął się na seans dla dorosłych. Szybko zorientowano się jednak, że równie demoralizujące jak filmy zagraniczne mogą być fotosy, które te filmy reklamują. W Sosnowcu młodzież wracająca ze szkoły często ustawia...
  • Słyszałem, że dni Muzy są już policzone na rzecz Multikina. Protestuję bo nie chcę oglądać filmu przy dźwiękach mlaskania, siorbania, ksztuszenia, migdalenia i wstrętnym zapachu żarcia. Muza to moje dzieciństwo i wiele wspomnień. Nie wstydzę się przyznać, że tam chyba jedyny raz płakałem na filmie jako dzieciak oglądając E.T. To prawda, że standard jest niski ale byłem w kinie w Zakopcu i tam jest sto razy gorzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się