ktoj-akto 26.03.09, 15:28 Film dla koneserów: MARTWA NATURA. Przemawiające obrazami - więc kino prawdziwe. Dla miłośników nastroju. Nie anegdoty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczka-dziwaczka-on-line Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 15:37 Ale kino - nie mam ALE KINA! Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 18:14 Cóż, no to CH, jak powtarzasz przy każdej okazji. Może TO lepsze. Odpowiedz Link
kawamija Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 18:23 Ktoj-akto.........dzisiaj nie obejrze z przyczyn niezaleznych proponowanego przez Ciebie filmu, ale uprzejmie proszę o takie informacje na forum. Raz jeszcze żałuje, ze nie obejrzałam ponownie Jaśminum. Należe do tych, którzy co prawda telewizor mają, ale go nie nadużywają...che,che...i nie sprawdzają co w TV godnego uwagi. Dziekuje.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 18:24 każdy ma prawo do innych upodobań, czyż nie? nie lepsze..inne ciagle mi z tym CH wyskakujesz... a Ale Kino nie posiadam Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 21:34 Cenię Cię Onyksie, odmiano agatu o naprzemianległych białych i czarnych warstewkach. Może dlatego jesteś taka nieuchwytna, choć mianujesz się czarnym onyksem. Rozrechotałem się jak żaba na mokradłach, kiedy zarzuciłaś mi wyskakiwanie z tym CH. Po pierwsze nie mam z czym innym, a po drugie to przecież TY przy każdym poście... Po trzecie możesz oglądać co chcesz!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 22:06 ops...ops...mnie? jak widać interpretacja słów zwłaszcza na forum bywa różna śmiech to zdrowie i ciesze się, że masz z czym;P ja sobie rekompensuje sygnaturka;P własnie oglądamto moje małe zboczenie Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 23:35 Taka racjonalistka i taka zadziwiona? Ops, ops? Interpretacja czegokolwiek różna bywa. Nie tylko na forum. Bo przecież to NASZE subiektywne spojrzenie. Cieszę się, że się cieszysz. Że rekompensujesz nie dziwota, bo przecież (Reymont) baby NIC u dołu nie mają. Odpowiedz Link
mappi Re: ALE KINO dziś 20:10 26.03.09, 20:04 Martwa natura..jeśli to jest ten chiński film o którym myślę...to rzeczywiście warto ...idę tv odpalić dzieki Odpowiedz Link