kino

(13 wyniki)
  • Kilka lat temu spędziłam Sylwestra... w kinie! : ) I był to jeden z moich fajniejszych Sylwestrów. Było tak: 3 starannie dobrane filmy, z tych ambitniejszych, ale na luzie. Pomiędzy filmami - muzyka, tańce, rozmowy, szampany, toasty, i całkiem niezłe jedzonko w formie szwedzkich stolów... Stroje - od kinowych swetrzychów po suknie z brokatem. Towarzystwo - w wieku od studenckiego po emerytalny, w grupkach, w parach i pojedynczo : ) Ja bylam z koleżanką... Ale spotkałam znajo...
  • Właśnie...jak to jest z Wami i z chodzeniem do kina? Bo ta sprawa właściwie zawsze mnie ciekawiła. Sam ogromnie często chodze samotnie do kina i uważam, że jest to świetny sposób spędzenia wolnego czasu i szansa na uważne oglądnięcie filmu. Nawet jeżeli jestem w związku chadzam samotnie do kina. A Wy? Wiem, że nie jest to takie oczywiste z powodu opinii mojej dawnej i niespełnionej miłości. Stwierdziła ona bowiem z oburzeniem, że samotne chadzanie do kina jest ogromnym niepo...
  • Szukam towarzysza do kina na jutrzejszy wieczór. Chodzi tylko i wyłącznie o kino. szarobura87@gazeta.pl
  • Normalnie nie pamietam kiedy ostatnio w kinie bylem. Samemu nie chodze, bo jakos tak glupio mi. Zreszta lubie sobie o filmie przed i po pogadac, generalnie uwielbiam kino, ale ostatnio nadrabiam tylko w samotni mej, na kompie mym... Jesli znajdzie sie jakas chetna, to bede uradowany. Moze nawet obejrze jakis film (zaleznie co bedzie w repertuarze) drugi raz. Gdzie jestescie kinomaniaczki z trojmiasta??!! Pozdrowienia dla teatromaniaczek :) Tomek.
  • Co polecacie? Jaki film? Z góry dzięki :)
  • pewnie znowu sie bede musiała zmusic zeby pójśc samej, a może ktos tez bedzie chciał? kurcze w samotnym wyjściu do kina najgorsze jest nie to ze sie idzie samemu, tylko to ze sie samemu idzie i nie ma z kim sie po seansie podzileic wrazeniami
  • w warszawie wiem pogoda syfiasta ale chyba sobie nie odmowie bajek :D bedzie m.in. koziolek matolek oraz pomyslowy dobromil!! tak wiec park sowinskiego o 20:15 www.filmowastolica.pl/harmonogram.html
  • małe, ciche, niezależne. jest?
  • Tak sie zastanawiam co tu dzisiaj robic. Widzial ktos z Was film na podstawie pamietnikow Che, nie pamietam tytulu. Jakie wrazenia?
  • www.kina.krakow.pl/film/4300.html jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć zapraszam szczegóły prześlę @ lub zapraszam na gg dwie osoby zainteresowane juz są:) nie siedż w domu ...idż do kina;)
  • serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,41756146,P_FILMY2.html kto ma ochotę niech da znać tu/na maila, napiszę szczegóły :-)
  • o ile tylko znajdzie się jakiś fajny film do obejrzenia. A tu bieda :( Był ktoś na czymś sensownym ostatnio?
  • ... na forum ostatnio najwięcej, to dorzucę cegiełkę :) jakby ktoś się pisał, to ja się wybieram na niektóre seanse [najprędzej na 17:45] :P www.trojmiasto.pl/kino/info_imp.phtml?id_imp=61176

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się