kino

(22 wyniki)
  • czy ktoś się orientuje kiedy będzie otwarte Kino Łydynia i na kiedy planowany jest pokaz filmu Madagaskar 3?
  • Wie ktoś jakie filmy będą grane na nocy halloween w kinie? I jaka jest cena biletu ?
  • Witam. Otóż interesuje mnie jedna rzecz. Czy ktoś może wie, czy możliwe jest w kinie Łydynia zorganizowanie seansu filmu niejako "na zamówienie"? Takiego zarezerwowanego dla dwóch osób, na daną godzinę, na przykład wieczorem. Czy byłoby to też drogie? Wiem, że czasem na seansach filmów są 2-3 osoby i nikt nie robi specjalnych problemów, więc pytam. Chciałam zorganizować niespodziankę dla bliskiej mi osoby, dlatego pytam ;) Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Ostatnią poszedłem do kina na film pt. Bitwa Warszawska. Wszędzie w całym Ciechanowie były porozwieszane plakaty że film będzie w 3D. Szkoda że tylko na plakacie. Jak wszedłem do kina okazał się normalny, bez 3D. Mimo to film okazał się bardzo przyzwoity. A i moje pytanie jest dlaczego do cholery nie był w 3D?! Pamiętam film pt Mali agenci 3d to jakoś wtedy w 2004 puscili w 3D i bardzo fajnie się oglądało. Pff
  • Kino pod gwiazdami w Opinogórze- 18.06.11. Mam chęć wybrać się tam, ale nie wiem czy się opłaca. Mam wiec pytanie do osób które już były w Opinogórze na tego typu imprezie. Jak to wgl tam jest? Dużo osób przychodzi?
  • czy w Ciechanowie przydaloby sie nowe KINO?? czy ludzie obecnie w ogole chodza na filmy do naszego lokalnego kina Lydynia??
  • nie polecam!!!!
  • Kino(8)

Co się dzieje z kinem Łydynia?? Czy coś tam się w ogóle dzieje? Istnieje jakiś klub filmowy (taki jak niebieski kocyk w toruniu)? Aż tak mało nas chodzi do kina? A czy na tym forum są jacyś fani X muzy? :) Czy naprawdę nie opłaca się zrobić sali kameralnej?
  • 4 września, godz. 20.00, zapraszamy do parku Muzeum Romantyzmu w Opinogórze na pokaz filmowy z cyklu "Kino pod gwiazdami". Tym razem na wesoło, "Kac Vegas" i "Chłopaki nie płaczą".
  • Pomysł z kinem bardzo fajny wielki plus dla galerii ale zachowanie "widzów" żałosne. jedni piją i się przekrzykują, drudzy wyszli i zasłaniają film trzeci stoją na światłach. Czy tak ciężko jest odjechać kawałek jeśli nie interesuje kogoś film i nie może wytrzymać 1,5 godziny w spokoju?
  • kino 3 D(55)

co sadzicie o naszym kinie?okulary daja?sa w miare?jaki film polecacie?
  • Czy kino na powietrzu to dobry pomysł na letnie wieczory?
  • 10 lipca w Opinogórze odbyło się „Kino pod gwiazdami”. Był to pierwszy taki pokaz filmowy pod gołym niebem w godzinach wieczornych. W programie pokazu została wyświetlona komedia romantyczna "Pozew o miłość" Zdjęcia i więcej informacji Zapraszamy
  • Był już ktoś.Jakie filmy grają.Mam ochotę się przejść z rodzinką.Mają może swoją stronkę żeby zobaczyć jakie filmy grają?.
  • kino(7)

czy moze ktos wie jakie filmy beda puszczane w noc halloween??? i ile kosztuje bilet??
  • Witam! w repertuarze Kina zauwazylem Piłe 3D. Jak wyglada ten film w naszym kinie? ogladal ktos z was juz tu 3d? poprostu zwykle okulary czerwono niebieskie? czy moze lepsza technologia i efekty sa porządniejsze?
  • Nurtuje mnie jedna rzecz. Czemu w naszym kinie jeszcze nie było KAC VEGAS 2 ? -.-
  • PROJEKCJE FILMÓW HISZPAŃSKICH W CIECHANOWIE! NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! Już niebawem Festiwal Młodych w Ciechanowie – wydarzenie, które upływać będzie w hiszpańskich rytmach i pozwoli nam wczuć się w atmosferę przyszłorocznych Światowych Dni Młodzieży w Madrycie. Jednakże jeszcze przed Festiwalem proponujemy Wam wyjątkowe preludium. W ramach ogólnopolskiego Tygodnia Kultury Hiszpańskiej, specjalnie dla Was organizujemy projekcje filmów hiszpańskich w ciechanowskim Kinie Łydynia....
  • Witam. Nie wiem jaki macie teraz dodatek lokalny do GW , ale w płockim była mowa o mazowieckim multipleksach i pojawił się wątek Waszego miasta - "Na liście miast, w których pojawić się ma sieć Nowe Kino, znalazł się też Ciechanów. Choć tu konkretów jeszcze brakuje." Cały artykuł tu - miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,2547718.html Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby wypaliło :-)
  • Niedługo ma być wyświetlana szósta część Harrego Pottera,ale oczywiście u nas w Ciechanowie nikt z pracujących w ckisz nie zadbał o to zeby można go było obejrzeć i u nas.A na dodatek nie wiadomo kiedy go puszczą u nas bo na sierpień planują remont.Nie każdy może sobie pojechać do Wawy i obejrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się