kino

(11 wyników)
  • Witam, jakie w Przemyślu są kina? Nie ma już kina Kosmos? To jakiś kosmos, że w takim dużym mieście nie ma kin :-(
  • Serdecznie zapraszam miłośników kina, turystów, mieszkańców Przemyśla i okolic na seans filmowy „pod chmurką”. W ubiegłym roku po raz pierwszy na próbę zorganizowaliśmy kino letnie na Zniesieniu – pomysł został ciepło przyjęty przez mieszkańców, którzy całymi rodzinami zapełnili amfiteatr. Letni seans w plenerze okazał się strzałem w dziesiątkę, więc w tym roku postanowiliśmy uraczyć kinomaniaków, aż trzema projekcjami. Pierwszy seans już 5 czerwca, zaprezent...
  • Jak w tytule planuję z rodziną wybrać się na film 3d lecz nie wiem czy multikino oddane zostało już do użytkowania?
  • Wiecie czy bedzie jakieś normalne kino w mieście ?? bo w centrum wyswietla sie czasem filmy w sali widowiskowej i to nie najnowsze ale trudno to nazwać kinem. A z tego co piszą nadzieja na multikino w galeri sanowa juz umarła :(
  • Postulat - kto chce się dożucić na okulary dla operatora z kina Centrum ? Krew mnie zalewa w tym kinie gdy widze, że obraz jest nieostry albo przesunięty, a ostatnio przez dłuższy czas nie było dźwięku. Oczywiście operator tego nie widzi. Najlepiej wstać i osobiście poinformować obsługe, bo sama nie zwraca na to uwagi. A może ktoś ma inny pomysył ?
  • Przemyśl > Powstaje największe kino w Podkarpackiem Pięć sal dla 1300 widzów będzie miał multipleks, który powstaje w Przemyślu. Będzie większy od jedynego, obecnie działającego w Podkarpackiem, rzeszowskiego kina wielosalowego. PRZECZYTAJ WIĘCEJ * Przemyśl > San Development wybuduje galerię handlową9-09-2008 Rzeszowski multipleks ma 4 sale dla 1200 widzów. Przemyski powstaje w ramach Galerii Sanowej. Dzisiaj wmurowano kamień węgielny pod jej budowę. Jednak roboty ...
  • Panie i Panowie czy to nie jest chory pomysł żeby w kinie nie mozna było zjeść cukierka lub jakiegoś innego słodycza???
  • To było najlepsze kino w naszym mieście.
  • Serdecznie zapraszam mieszkańców Przemyśla do Kina letniego na Zniesieniu: [b]8 sierpnia (sobota) amfiteatr na Zniesieniu "CHICAGO" "HAIR" początek projekcji o godzinie 21.00 przewidywane zakończenie ok. 1.00 [/b] [b]Możliwości dojazdu[/b] O godzinach 20.00, 20.15 i 20.30 z Rynku odjadą autobusy linii specjalnej MZK na Zniesienie. Autobusy będą zatrzymywać się na przystankach MZK. Po zakończeniu projekcji na Zniesieniu będą podstawione 2 autobusy – j...
  • Moim zdaniem powinni im zakazać nakręcania filmów, przecie to szkoda pieniędzy, a już nakręcanie nowych wersji np. "W pustyni i w puszczy" to jest przecie kompromitacja! Jedyną produkcją która jeszcze ujdzie to "Ogniem i mieczem", a te kicze B. Lindy itp. pseudo aktorów-reżyserów, nakarmcie lepiej głodne dzieci! A „Wiedźmin” O Matko!!
  • Multikino(21)

Dotarły do mnie wieści o budowaniu Multikina na miejscu dawnej rzeźni. Czy to tylko plotki czy ktoś cos wie na ten temat? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się