sherlock_holmes 15.02.07, 20:53 motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/ceed-kombi,871621,326 Hm, o gustach się nie dyskutuje, jednak dla mnie malo prekonujące. Hatchback wygląda znacznie lżej i proporcjonalniej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: Cee'd kombi 16.02.07, 08:40 Chyba jednak nie jest tak źle.... Co prawda tylny zwis jest trochę przyciężki optycznie, ale sama stylizacja nie jest taka zła. Odpowiedz Link
simr1979 Re: Cee'd kombi 16.02.07, 09:30 W porównaniu z doskonale nijakim hatchbackiem to fontanna inwencji....;) Tyle, że nie kii, a piżota (kopia 407 kombi) - ale mnie to nie przeszkadza, wygląda b. dobrze.... Odpowiedz Link
mejson.e Re: Cee'd kombi 16.02.07, 09:35 Jak dla mnie może być, choć słaba widoczność pewnie do tyłu. Modę chyba zapoczątkował Mercedes w A-klasse i M, potem pociągnął Peugeot w 407SW i paru koreańczyków (widziałem jak jeździł jakiś koszmarny SUVo-autobus). Cóż - przewaga formy nad funkcjonalnością nie po raz pierwszy się zdarza... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link