art_0 06.05.05, 10:38 Kiedyś już było, będzie też w niedalekiej przyszłości: www.autoexpress.co.uk/news/56522/m5_carrier_bagged.html www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/16367 pozdrawiam Art_0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: BMW M5 kombi 06.05.05, 11:34 Dla mnie BMW 5 skończyło saię na poprzednim modelu - a teraz choćby wsadzili silnik gwiaździsty 24-cylindrowy, dla mnie to i tak będzie psia kupa, nie samochód. Bangle na drzewo! Odpowiedz Link
franek-b Re: BMW M5 kombi 06.05.05, 14:03 > Dla mnie BMW 5 skończyło saię na poprzednim modelu - a teraz choćby wsadzili si > lnik gwiaździsty 24-cylindrowy, dla mnie to i tak będzie psia kupa, nie samochó > d. > Bangle na drzewo! Dla mnie najdoskonalszy sedan jezdzacy w tej czesci wszechswiata. BTW wrzucisz fotke mojego autorstwa nowego M5 na strone? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: BMW M5 kombi 06.05.05, 14:39 Nawet Golf IV po tjuninku jest na stronie, więc czemu nie M5? :) Dawaj te foty ;)))) Odpowiedz Link
franek-b Re: BMW M5 kombi 06.05.05, 14:55 > Nawet Golf IV po tjuninku jest na stronie, więc czemu nie M5? :) Dawaj te foty > ;)))) No no, prosze bez takich porownan;-) Niestety jest tylko jedna fotka i to nie najwyzszej jakosci (robiona tak w biegu)... ale jest! zaraz przesylam:-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: BMW M5 kombi 06.05.05, 15:09 Właśnie odebrałem :) Z tej perspektywy jeszcze nie wygląda najgorzej. Ale gdyby było widać przód... :( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: BMW M5 kombi 06.05.05, 18:40 Zdjęcie juz na stronie www.automobil.za.pl/index.php?kid=79&full=yes Pozwoliłem sobie w jednym newsie dołożyć jeszcze dwa-wg mnie ciekawe, choć zupelnie nie związane tematycznie, zdjęcia. Odpowiedz Link