Forum Regionalne Śląskie Tychy
ZMIEŃ
      komenda

komenda

(4 wyniki)
    • Wczoraj widziałem komiczny obrazek. Jak jechałem aleją bielską, pod komendą policji stał na parkingu pusty autobus komunikacji miejskiej z napisem z przodu "wycieczka". Co to, jakieś wycieczki na komendę organizują? Wie ktoś, gdzie można się zapisać, ile to kosztuje i jak długo trwa zwiedzanie?
    • niestety tyska policja to jedna z najgorszych komend, wytykana nawet przez inne komendy. Cokolwiek tam załatwić - to zawsze problem i najlepiej jakby sprawy wcale nie było. Niedouczeni policjanci nie znają nawet Kodeksu Postępowania Karnego. Nie życzę nikomu, żeby coś wam ukradli na terenie tej komendy.
    • kilka dni temu dostalem telefon z komendy miejskiej ze mi zdjecie na bielskiej zrobili, gdy przybylem na komende uprzejmy pan mundurowy pokazal mi stosik zdjec- podobno 170 w 2 godziny nacykal ten ich sprzet ustawiony na Bielskiej- tam jest 80kmh ja mialem 102km/h =150zl mandatu plus punkty, uwazajcie!!! PS: kumplowi w katowicach przyslali z ul Kosciuszki na drodze z Mikolowa do Katowic tam gdzie te piekne podswietlane 60tki migaja.
    • Stanął jak muł, już w Tychach ,tuż przy skrzyżowaniu obok komendy,przed 21- szą.Spacerek wieczorem- dobra rzecz... jestem naprawdę zadowolona że to było prawie pod domem a nie w lesie.Pozdrawiam PKM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się