Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      komenda

komenda

(6 wyników)
    • Pies ma rok opanował już: -daj łapę, -siad, -waruj, -na plecki, -proś, -daj głos, -zostań. Jeśli znacie jakieś ciekawe komendy to proszę o napisanie ich. Z góry dziękuję.
    • cześć mam pytanie ja nauczyć psa komendy waruj? mój shih tzu jest bardzo mądry w jeden dzień nauczył się komendy daj łapę ,siad i waruj proszę o odpowiedz
    • różnych rzeczy? mam na myślii :siad ,lezec ,popros itp nasz piesek jest strasznie nie posłuchany:( jak tylko uda jej sie wyjsc za brame ucieka i zade prosby na nia nie dzialaja :( jak po nia ide to ucieka jeszcze dalej :( umie tylko prosic-nic wiecej jej do glowy nie weszlo,choc cierpliwie probowalam i nagradzalam dobre zachowanie.jest strasznym zlodziejem ze stolu,kradnie wszystko ,corce zjadla sniadanie ,mojej mamie wczoraj pomidory z octem!!! a mezowi kluski z kapusta:( nie rozumie z...
    • Dopiero 2 dni temu skonczyła 3 miesiące a już zaczyna być niegrzeczna . Wychodze z nią na ogród i gdy tylko zauważy kogoś na ulicy to biegnie tam nie zważając na moje wołanie. Gdy wracamy z podwórka też czasami siada 10 metrów przed drzwiami i nie chce wejść do domu,gdy do niej podchodze to ucieka.
    • Chciałabym nauczyć mojego Toficzka komendy 'daj łapę', ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać. Może ktoś z Was wie. Jeśli tak to byłby łaskaw napisać? Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam. ------ Kocham bluesa .
    • Witam! Założyłam ten wątek po to ,aby zapytać się was czy znacie jakieś fajne zabawy , które mogłabym wypróbować z moim Figusiem. Zazwyczaj bawię się z nim rzucając mu piłeczkę lub bawiąc się z nim maskotkami , ale chciałabym pobawić się z nim w coś innego ale nie mam pomysłu! Napiszecie jakieś fajne zabawy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się