waha31 07.05.10, 20:12 Dziecie podarło mi bilet na koncert, równiuteńko na pół. Czyli, że nigdzie nie idę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombastycznie Re: Po koncercie????? 07.05.10, 20:35 raczej tak, bo wątpię aby uznali ci jakąkolwiek reklamację. zostaje jedynie kupić kolejny jeśli jeszcze są i jeśli tak bardzo Ci zależy Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: Po koncercie????? 07.05.10, 22:13 jeśli masz obie części to myślę , że warto pójść, w końcu bilet oryginalny, a że podzielony na dwa Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Po koncercie????? 07.05.10, 22:16 Spróbuj pójśc do miejsca, w którym ów bilet nabyłaś. Moze coś poradzą Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Po koncercie????? 07.05.10, 22:25 jeśli koncert jeszcze się nie odbył to o co chodzi? trzeba poprosić o wydanie nie wiem, duplikatu czy kopii czy czegoś w tym rodzaju i już, ktoś kto tym handluje powinien sprawdzić oryginalność(zwykle są hologramy) i nie robić problemów. chyba że koncert jutro, pojutrze i będzie problem z dotarciem do miejsca zakupu/weryfikacji? no i jeszcze jedno, skoro bilet jest podzielony na pół, to na jednej z tych części powninna być nieoderwana kontrolka? o ile jest jeszcze sporo czasu do koncertu to powinno się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: Po koncercie????? 08.05.10, 11:01 idz do punktu jesli masz rachunek wytlumacz i moze cos zalatwisz, i to nie musi byc ten sam punkt - np moze to byc empik i itd, mi kiedys branzoletka na festiwalu pekla sklejalam krpelką. Odpowiedz Link Zgłoś