Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      korepetycje

korepetycje

(14 wyniki)
    • Witam, jestem zainteresowany ile kosztuje godzina korepetycji w naszym mieście. Czy jest jakaś określona stawka tak mniej więcej np. od 30 do 50 czy już znacznie wyżej. I czy to jest za godzinę zegarową czy za lekcyjne 45 minut. Będę wdzięczny za info
    • Udziele korepetycji z jeżyka angielskiego,.. tanio, Baranów Sandromieski i okolice
    • Witam. Interesują mnie korepetycje z historii u dobrego historyka. Chciałabym bardzo rozszerzać swoją wiedzę pod okiem prof. Tadeusza Zycha. I tu pojawia sie problem: mianowicie nigdzie nie moge zdobyć informacji czy on takowych korepetycji z historii udziela oraz nie moge zdobyć numeru kontaktowego. Proszę o pomoc. Bede wdzieczna za każdą informację. Pozdrawiam serdecznie.
    • Moja córka ma w tym roku maturę i wybrała język niemiecki.Potrzebuję solidnego korepetytora maturalnego,by w rok jeszcze lepiej przyswoić ten język.Polećcie kogoś proszę.
    • Jestem polonistką i udzielam korepetycji z j. polskiego na poziomie szkoly podstawowej, gimnazjum i szkoly sredniej.Moge rowniez pomoc przy napisaniu prezentacji maturalnej.
    • prosze o kontakt kaska2503@interia.pl zakres szkola podstawowa
    • Udzielam korepetycji z języka angielskiego, informacje tel. 509-163-843
    • Kogo polecacie na korepetycje z fizyki z Tarnobrzega?
    • Poszukuję dobrego korepetytora z historii, WOS - który przygotuje do matury! Wymagający i kompetentny!
    • Szukam korepetycji z języka Angielskiego dla mojej 13-letniej córki. (ona teraz idzie do I gim.) Niech się ktoś zgłosi bardzo proszę.Niechce ją wysyłać do żadnej ze szkół,szukam prywatnych korepetycji.Jeżeli ktoś się zgłosi podam numer pod jakim się ma ze mną skontaktować.
    • Witajcie.Moja córka w tym roku zdaje maturę z w/w przedmiotów.Potrzebuję sprawdzonych nauczycieli ,aby ją odpowiednio przygotowali.Proszę o namiary i chodzi też o czas,bo dobrze by było jakby od października już zaczęła intensywne przygotowania,bo do matury już tylko 223 dni O_O dni:)
    • Szukam dobrego korepetytora, który przygotuje mnie do matury z agielskiego. Proszę o jakieś namiary.
    • z angielskiego w stopniu podstawowym i sredniozaawansowanym? czekam na odpowiedz dzieki z góry
    • Kolego przykro nam czytać twoje posty zawierające rażące błędy ortograficzne.Nie przynosisz niestety chluby naszemu miastu. Lekcja nr 1 : "pieprzyć" piszemy przez "rz" - pisownia nazwiska kandydata SLD na prezydenta - Mastalerz P.S W Tarnobrzegu nie ma, ale może w opiewanych przez ciebie miastach znajdziesz jakąś wieczorową szkołę podstawową. Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się