Forum Nauka i edukacja Matura Matematyka
ZMIEŃ
      korepetycje

korepetycje

(7 wyników)
    • Korepetycje z matematyki u doświadczonego nauczyciela. Możliwość dojazdu do ucznia po wcześniejszym uzgodnieniu. Również rozwiązywanie zadań z matematyki. Wiadomość, tel: 781108970.
    • Jestem studentką IV roku Politechniki Warszawskiej. Lubię kontakt z dziećmi i mlodzieżą. tel 514905509
    • jesli ktos ma problem z zadaniem to niech poda to rozwiaże
    • Moja córka po targach wrocławski indeks przyniosła ulotkę powtórek skumaj www.skumaj.org/terminy/ czy ktoś z was zna te kursy?
    • Dla tych co chodzili do najlepszych liceów w dużych miastach (głównie Warszawa) matma poszła oczywiście świetnie, ci co mają pieniądze chodzili na korepetycje i też im poszło świetnie - ALE 86 % ZDAJĄCYCH MATMĘ CHODZIŁO DO KIEPSKICH SZKÓŁ W MAŁYCH MIASTACH GDZIE NAUCZYCIELOM NIE ZALEŻAŁO NA DOBRYCH WYNIKACH MATURY SWYCH UCZNIÓW, POZA TYM NIE MIELI ONI PIENIĘDZY ŻEBY CHODZIĆ NA KOREPETYCJĘ - JA WŁAŚNIE DO TAKICH OSÓB NALEŻĘ. TO NIESPRAWIEDLIWE !
    • zad1.Długość jednego boku prostokąta jest 3 razy większa od długości drugiego boku. Obwód tego prostokąta ma 24 cm. Oblicz długości boków, pole i długośc przekątnej tego prostokąta. zad2.Prostokąt ma boki 12cm i 5 cm.Zwiększając każdy bok tego prostokąta o x cm otrzymano nowy prostokąt,którego obwód wynosi 46cm.Oblicz x . zad3.Jaka liczba ma tę własność, że jj trzecia część zwiększona o 2 jest równa 11?
    • Nie nalezy rozwiązywać zadań przedstawianych przez zainteresowanych, jedynie wskazane jest naprowadzenie ich na właściwą drogę.Rozwiązujący może mają satysfakcję z możliwości pokazania swoich umiejętności, ale ta satysfakcja przynosi więcej szkody pytającym niż pożytku.Pomysł - tak , wyręczanie - nie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się