Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      korepetycje

korepetycje

(21 wyników)
    • Witam, poszukuje osoby, która udziela korepetycji z matematyki z zakresu 3 klasy technikum. Jeżeli ktoś coś wie lub zna osobę rzetelną proszę o namiary
    • Mam pytanie , czy może znacie kogoś kto prowadzi korepetycje przygotowujące do matury ?
    • zastanawiam się nad wysłaniem syna na korepetycje z fizyki w celu lepszego przygotowania go do rozszerzonej matury z fizyki. jakieś typy, kilku najlepszych korepetytorów w ciechanowie? i jakie są u nich stawki? proszę o pomoc
    • Ile kosztuje godzina korepetycji z angielskiego dla dziecka uczęszczającego do podstawówki? Korepetycje ma udzielać nauczyciel i maja odbywać się w domu dziecka, dwa razy w tygodniu.
    • chętnie udzielę korepetycji, w każdym typie szkoły, u ucznia lub u mnie. Tanio! z.m.u.d.a@interia.pl lub gg 2018665
    • * Szukasz pomocy z fizyki? * Zbliża się trudna klasówka? * Nie rozumiesz omawianego aktualnie działu? * Grozi Ci ocena niedostateczna? Dobrze trafiłeś Jestem [b]absolwentem[/b] wydziału [b]fizyki[/b] i informatyki UMCS Lublin. Udzielaniem korepetycji i rozwiązywaniem zadań przez internet zajmuję się [b]6 la[/b]t. Posiadam [b]przygotowanie pedagogiczne[/b] do nauki przedmiotu. Korepetycje + odrobina dobrych chęci = sukces Na swoim koncie mam wiele sukcesów pedagogicznych ...
    • Poszukuję absolwentki matematyki, która udzieli profesjonalnych korepetycji.
    • Witam, Mam 17 lat i jestem uczniem I LO w Ciechanowie (Krasiniak). Chodzę do klasy biologiczno-medycznej (rozsz. biologia, chemia i fizyka) i zastanawiam się, czy udałoby mi się zarobić na udzielaniu korepetycji z chemii. Przedmiot ten mam z prof. Trojanowskim i na koniec pierwszej klasy miałem 5. Zastanawiałem się nad udzielaniem korepetycji dla uczniów/uczenniec gimnazjum i I liceum, korepetycje w domu ucznia/uczennicy. Myślicie, że to dobry pomysł? Sądzicie, ze będzie ktoś chętny? Po...
    • Witam, Poszukuję korepetytora z języka polskiego, który przygotuje do matury. Proszę polećcie kogoś sprawdzonego. I proszę o kontakt do tej osoby. Z góry dzięki
    • Jeżeli: - chcesz, aby Twoje dziecko rozpoczęło swoją przygodę z językiem angielskim, - zrozumiało wreszcie gramatykę, - prowadziło na luzie rozmowy posługując się obcym językiem, - jeśli sam masz problem w posługiwaniu się językiem angielskim, - chcesz nadrobić zaległości z roku szkolnego - wiesz już z jakiej książki będziesz korzystał po wakacjach i chcesz omówić materiał, aby później nie mieć z nim problemu to to jest oferta dla Ciebie! :) Studentka Psychologii, posiadająca cert...
    • jaki sens ma chodzic na korepetycje z biologii, jeśli 1. uczeń ma książkę i potrafi czytac ze zrozumieniem 2. jak zamierza isc na studia zwiazane z biologią to ma do wyboru masę książek w księgarniach, które może kupic i uczyc się do bólu a nie chodzic na prywatne lekcje
    • Mam pytanie, jestem w pierwszej klasie liceum i chce wiedziec, do kogo warto isc na korepetycje z niemieckiego? Tak, żeby było miło i tanio!!!
    • Potrzebuję doszkolić język angielski. Zdecydowany jestem jednak na prywatne korepetycje zamiast szkoły językowej (korepetytor poświęca swój czas tylko dla mnie). W związku z tym moje pytanie. Jak kształtują się w Ciechanowie ceny odnośnie godziny nauki? I od czego są uzależnione? Czyli jak wybrać dobrego nauczyciela. Nie pytam konkretnie którego, tylko jakimi kryteriami mam się posługiwać przy wyborze korepetytora. Dzięki za rozsądne odpowiedzi.
    • Ciekawi mnie czy nauczyciele tej szkoly, ktorzy tak chetnie i w tak duzych ilosciach biora uczniow na korepetycje maja zarejestrowana dzialalnosc i czy odprowadzaja podatek do urzedu skarbowego?
    • Czy w istnieje możliwość w Ciechanowie korepetycji z filozofi?????
    • Poszukuje osoby ktora moglaby udzielac korepetycji na poziomie szkoly podstawowej raz w tygodniu.Prosze o kontakt osoby zainteresowne.
    • Studentka II roku NKJO w Ciechanowie udzieli korepetycji z jezyka niemieckiego. Posiadam certyfikat ZMP (poziom biegłości języka- Gothe Istitut.
    • Poszukuję korepytatora języka angielskiego który solidnie przygotowałby do matury, macie moze jakiś znajomych lub sami jestescie zainteresowani? Proszę o numer abym mogła sie skontaktowac.
    • mam syna w wieku 11 lat . uczy sie angielskiego i potrzebuje korepetycji poniewaz nie bardzo sobie radzi i rozumie ten jezyk.
    • Witam. interesują mnie ceny korepetycji (zwłaszcza z języka angielskiego) na terenie Ciechanowa? zastanawiam się w jakich granicach się one wahają i jakie ceny mogę uważać za "rozsądne".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się