Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      korepetycje

korepetycje

(25 wyników)
    • udzielam korepetycji z języka francuskiego - 30 zł. za godzinę zegarową. chętnych proszę o kontakt :chantelle@onet.eu
    • Jeśli Twoje dziecko ma problem, a Ty nie potrafisz mu pomóc. Ja chętnie spróbuję, ukończyłam pedagogikę opiekuńczo- wychowawczą. Oprócz pracy zawodowej, obecnie pomagam dziewczyne w nauce. Odpowiem na każde pytanie PISZCIE karolaa22@op.pl
    • Witajcie. Szukam kogoś kto udzieli korepetycji z angielskiego. Możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam.
    • czy znacie dobrego anglistę godnego polecenia na korepetycje? bardzo proszę o namiary.
    • Witam Udzielę korepetycji z programów: Norma Pro - od poziomu początkującego do zaawansowanego - cena 80zł/60min AutoCad, ZwCad, IntelliCad - od poziomu początkującego do zaawansowanego - cena 80zł/60min Microsoft Word - od poziomu początkującego do zaawansowanego - cena 50zł/60min Microsoft Excel - od poziomu początkującego do zaawansowanego - cena 50zł/60min W razie pytań proszę o maila: wch_prog@wp.pl
    • Poszukuję wykwalifikowanej osoby po polinistyce, która udziela korepetycji z języka polskiego, oraz przygotowuje do nowej matury, m.in. pomaga w napisaniu wypracowania. Czy możecie polecić mi taka sumienna osobę, znacie kogoś takiego? Z góry dziękuję.
    • korepetycje - wszystkie poziomy przygotowanie do matury niemiecki dla dzieci
    • Witam, jest ktos z Walbrzycha kto udziela korepetycji z matematyki ?? lub czy znacie taka osobe ?? Bradzo prosze o kontakt. Pozdrawiam
    • szukam osoby ktora udzieliłaby korepetycji z j. angielskiego dla mojego syna ucznia I klasy gimnazjum
    • Jestem uczennicą klasy dwujęzycznej ILO w Wałbrzychu. Udzielę korepetycji z j.angielskiego. Zainteresowanych proszę o kontakt na nr GG.9627148
    • czy ktos wie gdzie najtaniej można uzyskac korepetycje z języka niemieckiego,lub gdzie jest szkoła jezyka niemieckiego dla dorosłych.pozdrawiam
    • Witam, wiem, że ten wątek już był, ale był bardzo dawno a mi zależy na aktualnych informacjach. Proszę polećcie kogoś kto udziela korepetycji z j. hiszpańskiego na terenie Wałbrzycha. Z góry dzięki.
    • Poszukuję osoby która mogła by dać korepetycję z podstaw programowania w C++ program Borland. Wystarczą podstawy by móc samodzielnie napisać prosty łatwy program oraz trochę teorii. Jeśli ktoś by się taki znalazł proszę o kontakt ze mną pod numerem gadu-gadu 2991847 Ogłoszenie jest poważne i czekam na odzew.
    • Witam, Szukam korepetytora dla chłopaka - piąta klasa SP. Polski i matematyka.
    • Korepetycje z j.francuskiego. Każdy poziom zaawansowania, nauka dzieci, przygotowanie do matury, konwersacje, gramatyka. Wieloletnie doświadczenie na rynku. Możliwy dojazd do kursanta na terenie Wałbrzycha i okolic. Atrakcyjne ceny. tel. kontaktowy: 663914870
    • Studentka udziela korepetycji z języka angielskiego oraz języka włoskiego - godzina 15 zł. Telefon kontaktowy 84 23 047, lub 660595896 Korepetycje w domu ucznia lub u mnie w domu
    • korepetycje - wszystkie poziomy przygotowanie do matury niemiecki dla dzieci Kontakt gadzia5@wp.pl
    • Szukam korepetytora języka angielskiego dla dziecka z I klasy gimnazjum. Pozdrawiam.
    • Filozof z wykształcenia i zamiłowania chętnie udzieli korepetycji z zakresu przedmiotów humanistycznych - j. polskiego, historii, WOSu, wiedzy o kulturze, itd. Przygotowuję do matury! Pisanie prac mgr, licencjackich, referatów, prac maturalnych, planów, konspektów, itd.
    • Może ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego korepetytora ze niewysoką sumę? Może ktoś z was udziela takich korepetycji, albo może mi kogoś polecić? Wiem, że odbywają się lekcje w empiku,czy ktoś wie może na jakiej zasadzie? I ile się płaci? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się