Forum Regionalne Śląskie Tarnowskie Góry
ZMIEŃ
      korepetycje

korepetycje

(7 wyników)
    • Szukam osoby,która potrafiłaby udzielic w sierpniu korepetycji z przedmiotu Konstrukcja Budowlana,bardzo prosze o pomoc.tel.503522799
    • Czy ktoś ma jakieś namiary na kogoś,kto udziela korepetycji z matematyki na poziomie gimnazjum ? Dzwoniłam do paru osób,ale niestety sa zajęte w najbliższym czasie.
    • Chciałabym od nowego roku szkolnego zacząć udzielać korepetycji - mam stosowne umiejętności wykształcenie. Niestety, poczta pantoflowa odpada - nie pochodzę z Tarnowskich Gór (choć emocjonalnie b. jestem z tym miastem związana) i raczej nikt nie wie, że mogłabym. Gdzie się ogłaszać? Widziałam jakieś ogłoszenia na pzystankach - niby fajnie, ale raczej nie można, prawda? No to gdzie? Dziękuję za wszystkie rady, bo z przyjemnością dołożyłabym parę groszy do niedużej pensji. Wiem, że jestem...
    • www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1736300.html Czy znacie podobne sprawy? Myślę,że tak! Napiszcie,proszę.
    • Witam. Czy ktoś z Was zna może kogoś sprawdzonego, kto udziela korepetycji (przygotowanie do matury rozszerzonej z geografii) na terenie Tarnowskich Gór? Z góry dziękuję.
    • Witam. Uczę się w 2 klasie liceum w Tarnowskich Górach i poszukuję osoby najlepiej z doświadczeniem (pracował/a w szkole- korepetycje udzielane przez studentów mnie nie interesują), która udziela korepetycji z biologii jako przygotowanie do matury w zakresie podstawowym w TG. Jeśli ktoś z Was zna kogoś kto udziela to bardzo proszę o kontakt! Pozdrawiam
    • szukam dobrej szkoły, bo chce zapisać sie na niem. znacie lub macie sprawdzone jakieś? a jak to jest z certyfikatami z niem.? jaki jest pierwszy a jego trudność? gdzie sie zdaje i ile kosztuje? z gory dzieki za info;-) pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się