korepetycje

(5 wyników)
  • Robimy wlasnie porzadek i prosimy o wpisywanie do tego watku wszystkiego co z tym tematem zwiazane. Istnieje tez forum korepetycje: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=666 Dyskusja na ten temat byla w watku Kiciora zalozonym 17.09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10129&w=29176574
  • Otrzsymalem list: no ja rozumiem, ze skoro usunąłeś moje ogłoszenie to znaczy że sobie nie życzysz i szanuje to, ale dlaczego tylko moje a inni mogą??? Odpowiedzialem; Usuwam ogloszenia "podazowe" i nie jestes jedyna, uwierz mi. Z tymi, ktorzy szukaja korepetytorow mam maly problem, ostatecznie wyszedlem z zalozenia ze nie oferuja oni dzialalnosci komercyjnej a jedynie chca sie nauczyc jezyka i zostawiam. a WY JAK MYSLICIE? zOSTAWIC POSZUKUJACYCH CZY ROWNIEZ ICH WYWALAC?
  • poszukuje dobrego kursu jez. francuksiego- na poziomie srednio zaawansowanym lub poczatkujacym. bardziej zalezy mi na konwersacji niz na gramatyce. Ktore szkoly w warszawie polecacie o ktore odradzacie. Prosze o rade pozdrawiam
  • Dodam, ze nie ukonczylam romanistyki ani lingwistyki itp, jezyk znam dzieki wieloletniej nauce, pobytom we Francji i studiom tamze.
  • Witam. Pilnie poszukuję nauczyciela języka francuskiego-prywatnie.Nie potrzebuję korepetycji-jestem dorosłą osobą- pracującą(niedługo po studiach) Zależy mi na fachowości i rzetelności.Gramatyka francuskiego nie należy do naprostszych więc zdaję sobie sprawę z tego że pewne rzeczy trzeba po prostu wkuć.Dlatego ważne jest jeśli ktoś ma doświadczenie.Bardzo zalezy mi na konwersacji-gadać gadać gadać....moja wiedza jest podstawowa.Wlaśnie świeżo wróciłam z dwutygodniowego kursu w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się