Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      korepetycje

korepetycje

(9 wyników)
    • Mam pytanie.poważne. czy jest ktos kto dostał się na akademię medyczną bez korepetycji (tylko bez oszustw!) i mógłby mi podpowiedzieć jak sie przygotowywac, bo słyszałam, że jest to niemożliwe.
    • Czy ktoś z Was nie wie przypadkiem, jak to jest z udzielanim korepetycji??? Studiuję polonistykę i chciałabym sobie w ten sposób dorobić,ale słyszałam,że trzeba założyc działalność i się opłacać.Czy to prawda???A jesli tak, to ile to kosztuje?Dzięki za informacje!Będę wdzięczna za każdą.Pozdrowionka!!!
    • Ładny, zdolny student z Warszawy (zero poprawek dotychczas) :) udzieli na terenie warszawy i okolic korepetycji ładnym studentkom (nawet tym studiującym prywatnie) korepetycji z ...... ;-) SEXU. Proszę o zgłoszenia tylko ślicznych dziewczyn najlepiej 1-3 rocznik studiów :) Zainteresowane proszę o kontakt pod e-mailem: tomx1@polbox.com Pozdrawiam Tomek :))
    • Udzielam ok 10 godzin korepetycji w tygodniu i od poniedziałku zaczynam studia (socjologia) dzienne na uczelni panstwowej. Wyszcy tak strasza tym pierwszym rokiem, ze i na mnie fluidy paniki przepłyneły. Moze ktos jest w podobnej sytuacji? Co o tym myslicie?
    • Slyszalam,ze niektorzy zeby sie dostac na studia zalatwiaja sobie korki u dziekana,a potem maja 'ulatwiony' wstep na dany kierunek.Jak czesto sie to zdarza i czy jest to w ogole mozliwe?
    • jw i z jakiego przedmiotu?? bo ja zaczynam studiowac gegre i chetnie dawalbym korki ale nie wiem czy np maturzysci chca dodatkowych lekcji z takimi "mlodymi" bo oczywiste jest ze kazdy wolalby uczyc sie z doswiadczonym nauczycielem :) no wiec jak to jest? aha bede studiowal w kraku :)
    • olewanie uczniów na lekcjach,opowiadanie historyjek o wszytskim i niczym ,ale namawianie ich na lecje prywatne przez nauczyciela oczywiście u niego,płatne ale to wiadomo?czy tak można,tak jest ale czy tego prawo nie zabrania?
    • mam 23 lata (niedługo 24), kończę moje pierwsze studia (niehumanistyczne), ale marzy mi się lingwistyka stosowana na UW... Problem w tym, ze na UW studia pierwszego stopnia sa tylko dzienne, a jak wiadomo, dzienne = bardziej pracochłonne itd Mimo to chciałabym spróbowac, i stad moe pytanie: czy da sie pogodizc ten kierunek z praca (chociazby z duza iloscia korepetycji?)tak, zeby sie utrzymac w W-wie? po prostu nie wiem czy nie porywam sie z motyka na słońce... bardzo prosze o radę
    • Czy mozna sie jeszcze dostac na dzienne studia po zdanej biologii (60% rozsz.) chemii (43% rozsz) Niemieckim podst. 65 i polskim podst 75% ? Najbardziej zalezy mi na kierunkach powiazanych z biologią.. Najlepiej jak najblizej zielonej góry. Prosze rowniez o wszelkie porady co mozna jeszcze zrobic w takiej sytuacji, gdy trzeba sie gdzies wepchac na studia po zakonczeniu rekrutacji.. Matura az tak trgicznie nie poszla wiec szkoda mi czasu na polibude..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się