Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      koszmary

koszmary

(3 wyniki)
    • www.tvn24.pl/12690,1581847,0,1,koszmar-w-szpitalu-mswia,wiadomosc.html funiculus aż się obudził ze snu zimowego jak obejrzał te tłumy - zupełnie jak za pierwszej reformy, co powiła kasy chorych. czyżby wszyscy się chcieli zwolnić na L4 przed kryzysem? a może dziennikarze dopiero dziś zauważyli koszmar w szpitalach, bo tak im się opłaca...czy u Was też takie koszmary dręczą niezłomny system?
    • lodz.gazeta.pl/lodz/1,90280,7666523,Wypadek_karetki_na_sygnale__Lekarz_ma_zlamany_kregoslup.html Zwracam uwagę na zdanie: "Najgorzej jest z 72-letnim lekarzem. " Kiedy to się zmieni?
    • Dziewczyny chciałabym was ostrzec przed szpitalem czerniakowskim na Stępińskiej. Wczoraj zawiozłam tam moją 76 letnią babcię ktora w domu dwa razy zasłabła. Nie mogłam dodzwonić sie na pogotowie wiec wsadziłam ją do samochodu i zawiozłam. Pani na izbie przyjęć z wielką łaską zrobiłam EKG, ktore ponoć wyszło dobrze i odesłała nas do domu. Nie poddałam sie i pojechałam do jedej z prywatnych klinik. Tam lekarz zmierzył babci ciśnienie - okazało sie że ma 240!!!! Pierwsza diagnoza - udar mó...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się