kozy

(7 wyników)
  • Zauważyłam ostatnio że spełnił się mój sen i w linii koziomlecznej pojawiło się masło do ciała. W związku z tym pytanie do osób które używały balsamu i masła - czy jest jakaś różnica w nawilżaniu? Balsam KM to jedyny kosmetyk który poradził sobie z moimi łydkami, masła (bursztynowe, oliwkowe, kokosowe, waniliowe i kakaowe) były lżejsze. Za to balsam się strasznie niewygodnie wydłubuje z opakowania, masła są poręczniejsze. Ktoś się może podzielić doświadczeniami? :)
  • Witam, co sądzicie o w.w. seriach Ziaji? Czy są godne uwagi? Czy działają tak jak zapewnia producent? Dzięki za odp., Pozdrawiam
  • czy jak je tam zwal :) Czytam i czytam na forum niemal same zachwyty wiec i ja postanowilam sprobowac. W sumie bardziej przez ciekawosc niz potrzebe. Cera poprawna, rzeklabym normalna w kierunku suchej, nie reagujaca przesadnie, jak na osiagniety wiek zmarszczek z lupa trzeba szukac :), przebarwien brak, no ale ta ciekawosc :) bo ile mozna uzywac dwoch specyfikow chocby i najlepszych? :) Wyboru wielkiego nie mam, na szybko przegladnelam oferte farmacji i tak to mniej wiecej przekrojowo...
  • Mam na ramieniu dwie takie male, wystajace "kuleczki" jakby skory, sa ciemniejsze niz reszta ciala, nie da sie tego wyrwac (booli) i podobno nawet nie wolno ;) zauwazylam ze mam tez takie cos na plecach i szyi, ale te sa w kolorze skorzy. Czy to tzw kaszka? Jak sie tego pozbyc? Laserem? Dzieki
  • chodzi mi o balsam Ziaji KOZIE MLEKO. czy dobry ? czy wydajny ? czy nietłusty? czy nawilża i czy ładnie pachnie?
  • Z Ziaji interesuje mnie seria "Kozie mleko" - jak oceniacie. A z Floslek-czy mają stronę www. pzdr, s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się