Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      kozy

kozy

(8 wyników)
    • Jestem z tych co raczej czytają, nie piszą.Moją uwagę przykóły posty pewnego pana. Zawsze kiedy tu zajrzę, a jest mi źle na serduszku i sobie poczytam Jego wypowiedzi to mi jest jakoś lepiej.Przywraca mi wiarę w siebie. To tak jakby odpisywał na moje pytania, które ja sobie sama stawiam. Bardzo Go pozdrawiam.
    • jutro w południe z całym biurem do Kazimierza :) Taki niespodziewany prezent od firmy :) Bedzie kulig, ognisko, rajd jeepami po okolicy, no i paintball - czy ktoś z Was już się w to bawił? - ja nie - jakieś wskazówki? Już się nie mogę doczekać :) Pozdrawiam von Koza
    • w Nowym Roku. Spełnienia marzeń, siły do pracy i szczęścia w miłości :) Pozdrawiam von Koza P.S. Zyczę Wam już teraz, bo potem znów mi się zacznie niezły młyn :(
    • arieska - sesja? - w takim razie trzymam kciuki :)))) ka_27 - jakies tajemnicze obowiązki tajemniczego czlowieka :)))) von_koza - praca dla dobra kraju? :)))) ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... napiszcie cos :))))))
    • Dlaczego nic nie jest proste i łatwe? Poznaje sie kogos i wierzy, ze to własnie ta osoba. A on mówi, że się boi spróbowac, bo tyle razy mu sie nie udało. I co teraz?
    • mnie pokocha,no kto ? mam juz swoje lata i wagę no i co z tego.Moze jest na swiecie ktos kto lubi przytulic sie do kawalka damskiego,nieco juz doswiadczonego ciala ,ale ciagle owszem owszem.Mam tez szereg innych zalet jak np.poczycie humoru ,blyskotliwa inteligencje,mozna ze mna pogadac Serio. No królewiczu,gdzie jesteś?
    • ...wiosna tuż tuż,a ja w pracy odkopac sie nie moge.Ledwo sie pojawiłam na FR po miesiacu nieobecności i znów mnie wywiało:( Pozdrawiam moich milusińskich i solennie obiecuję bunt przeciw stosom papierów;)
    • nowość(24)

macie chłopaka?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się