Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      kozy

kozy

(7 wyników)
    • Jak PO myśli gw , to sądy cacy . Jak nie , to sąd be..
    • www.rp.pl/artykul/243943,321462_Rybinski__Malzenstwa_kozio_ludzkie_zgodne_z_natura.html
    • Koza tez czlowiek, jak sie dobrze przyjrzec. Na pewno w wiekszym stopniu, niz niejedna swinia, ze o oslach i baranach zmilcze. Nie lubie bowiem, kiedyto dobrane towarzystwo obrzuca mnie obelgami w imie swej wlasnej tolerancyjnosci. Za kazdym razem, kiedy ktos uzywa plugawego slowa "homofob" albo rzyga bluzgami w rodzaju "katofaszysty", oczami duszy mojej widze, a uszami tejze slysze dziecinna rymowanke z przedszkola Caritas, cytuje - "kto sie przezywa, sam sie tak nazywa" - konie...
    • Ech, przydałaby się prawdziwa "koza" lub "oddział zamknięty"...
    • Dlaczego ideologię nazistowską nazywa się "fundamentalizmem katolickim"? Przecież od kiedy "były nazista" z Hitlerjugend, Joseph Ratzinger, zwany dziś "Benedyktem 16-tym" w 1986 rozpoczął swoją nazistowską nagonkę pod sztandarem watykańskim, nie ma nawet złudzeń czy pozorów, że chodzi o coś innego, niż o przeniesienie ideologii nazistów hitlerowskich na temat gejów i lesbijek na Europe, podszywając się pod katolicyzm...
    • Ja przyznaję COP15 nagrodę "Durnia Roku". Nagrodą jest Złamany Grosz. Według oficjalnych danych Polska emituje do atmosfery ok. 200 mln ton CO2 rocznie. Natomiast ABSORBUJE (tak, tak działają nasze lasy i inne roślinki) 270 mln ton CO2 rocznie. Innymi słowy - Polska przyczynia się do SPADKU zawartości CO2 w atmosferze w ilości 70 mln ton rocznie!!! I taka właśnie jest logika GreenPICowników!!! Powinni nam jeszcze dopłacać za usługę absorbowania CO2 i w myśli ich filozofii całować po...
    • Wroński pisze: "[i]No i wszystko jasne "Gazeta" realizuje chytry plan. Oswaja społeczeństwo, z pedofilią, morderstwami i kanibalizmem, po to by społeczeństwo uznało je za naturalne[/i]". Może nie koniecznie z tym oswaja czytelników, ale (dla przypomnienia): - oswaja z nieodzowną wg GW potrzebą ochrony funkcjonaruszy UB i SB, którzy tak naprawdę gnoili Polaków przez 45 lat, - nie zamieszcza na łamach żadnych faktów, o których informują inne media dotyczących niecnych interesów lewicy i l...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się