Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      kozy

kozy

(8 wyników)
    • [video]https://www.youtube.com/watch?v=wQZ-Q_2tGOA;;wQZ-Q_2tGOA;;http://i.ytimg.com/vi/wQZ-Q_2tGOA/default.jpg;;Kózka z ADHD[/video] no cuuudna
    • czy któraś mama też ma kozę? chodzi sobie po ogrodzie i skubie trawkę, Dawid jak ją zobaczył bardzo ucieszył, mleko też mu smakuje, mi również chociaż podchodziłam do tego sceptycznie (kiedyś kupiłam takie ze sklepu i było ochydne)
    • Mam podobno jechać na wesele, które będzie w takim dziwnym miejscu. Trawa, zwierzaczki i inne atrakcje. Już widzę te tafty i szpilki :P No a mnie rodzina dobitnie zabroniła jechać w dżinsach :D No więc? Jak ma się ubrać gruba (46-48) baba na wesele w takim dziwnym miejscu w dodatku mająca u boku PotomstFo? Główna część wesela będzie w dzień (po południu), o 20 zamierzam się wymiksować, nienawidzę wesel :/
    • mam w niedziele egzamin praktyczny. jestesmy w 3, mialysmy przygotowac wspolnie program. jedna kolezanka robi rysunek techniczny tego, co bedziemy robic; tamta babka i ja mialysmy zrobic tabele. zrobilam wiec tabele, bo z tamta nie moglam sie skontaktowac i wyslalam jej mailen do korektury. w koncu sie dodzwonilam do niej, obiecala, ze rzuci na to okiem, ewentualnie poprawi co trzeba i odezwie sie pod koniec tygodnia. i cisza. wyslalm wiec tabele do tej kobitki, ktora robi rysun...
    • Przetłumaczcie mi kochane, które znają włoski takie 2 pytania: 1) co to jest ? 2) jak to się nazywa ? i jeśli można to z wymową fonetyczną. Z góry dzięki za pomoc.
    • 1. Agroturystyka- wieś, co najmniej kozy i kury. 2. Woda- jakakolwiek- w pobliżu. 3. Atrakcje dla dzieci typu trampolina, plac zabaw. 4. Mile widziany stawik, na którym będzie można łowić ryby bez karty. 5. Rowery na miejscu- byłoby cudownie. 6. Najlepiej Bieszczady, bo nie byłam, ew. Beskidy czy Karkonosze. Będę wdzięczna za propozycje.
    • Dzisiaj odbierałam siostrzeńca ze szkoły (II kl.).Więc tak stoję przed szkołą i go wypatruję wśród chmary dzieciaków. Przyszedł przywitał się i ok -idziemy do domu. Zauważyłam że kilka chłopców i dziewczynek go zaczepiło, więc pytam która to jego dziewczyna, który jego dobry kolega itd. Pokazał i wtem wypalił: „a tam tych nie lubię”, więc zapytałam za co? „Bo to "brudasek" i „kozojad”. Zaskoczona pytam czy jemu by było przyjemnie jakby inne dzieci go tak ...
    • Na brzegu rzeki stoi przewoźnik, który musi przewieźć na drugą stronę wilka, kozę i kapustę. Przewoźnik ma tak małą łódkę że oprócz niego zmieści się w niej tylko kapusta, lub jedno ze zwierząt. Problem polega na tym, że nie można zostawić na jednym brzegu wilka z kozą (bo wilk zje kozę) ani kozy z kapustą (bo koza zje kapustę). Co powinien zrobić przewoźnik, aby przewieźć na drugą stronę wilka, kozę i kapustę ??? Przewiozłam tylko kozę, a co dalej???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się