kozy

(5 wyników)
  • Gdzies slyszalam, ze niby od 12 m-cy mozna podawac mleko krowie/kozie( podobno kozie lepsze). Czy tez moze lepiej dawac jeszcze mm? Jesli tak to do kiedy jest ono lepsze? A moze podawac jedno i drugie?
  • moja mama ma 8 mies, zastanawiam sie nad podaniem jej koziego mleka, takiego z kartonu , czy to w ogole ma racje bytu? czy takie mleko trzeba rozcienczac z woda? ciezko mi nzalesc informacje na ten temat w internecie bo chyba malo mam probuje w ogole z kozim mlekiem. Moze wy macie jakies z tym obycie?
  • Synek ma 13 miesiecy i prawie od urodzenia pil Aptamil. Mysle, ze juz nadszedl czas aby przestawic Go na mleko..no i tu dylemat- kozie czy ryzowe? Krowiego wole Mu na razie nie dawac bo moim zdaniem jest za ciezkie, zreszta sama kiepsko sie po nim czuje ale tez nie mowie stanowczo nie :) Poradzcie prosze. Musze sie za to wziac dopoki syn chetny na zmiany :) Dzieki
  • kochane czy ktoras z was zaopatruje sie w mleko kozie? czy jest pod nazwa goat`s milk czy jakas inna ,firmowa? i czy jest w proszku czy pasteryzowane jak krowie w tych plastikach ? jaki sklep sie zaopatrza w takowe? pozdrawiam i bede wdzieczna za rady ktore,jaka firme polecacie
  • Witam, proszę podpowiedzcie mi jakie mleko powinnam podawać synkowi, jest silnym alergikiem, karmionym piersia, ale z racji mocno ograniczonej diety powoli zaczynam tracić pokarm i na wszelki wypadek chciałabym mieć jakieś mleko w szafce. Czy raczej isc do GP ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się