kozy

(6 wyników)
  • witajcie jeszcze raz prosze o pomoc moja maleńka córeczka od kont jest na świecie ma kozy w nosku ale nie ma kataru,prosze o porade jak je usunąć. ja narazie używam kropli z soli fizjologicznej i gruszki, ale boje się że gruszka może uszkodzić sluzówke noska.dodatkowo nawilżam powietrze stawiam miseczki z wodą na grzejnikach.
  • czesc na policzku mojego 15mies. dziecka jakis czas temu pojawil sie liszaj, a pozniej - łuszczaca sie skora na policzkach i na czole. w tym czasie dziecko mialo taka sama dieta, jaka stosowalismy od kilku miesiecy - raczej nie zjadl niczego nowego. Nasza pediatra kazala odstawic jajka kurze i smarowac buzie kremem emolium. Po kremie luszczenie sie skory mineło, ale liszaj pozostał - po posmarowaniu jest lepiej, ale wystarczy, ze nie naloze kremu np. na noc, a liszaj wraca . do tego ...
  • Witam mam pytanie u mojego syna stwierdzono skaze bialka...w mojej diecie obecnie nie ma nabialu czy nie powinnam przyjmowac wapnia w inny sposob????
  • Moja córka ma 21 m-cy.Od około 9 pije mleko krowie, je jogurty , serki i wszelki nabiał.Nigdy w życiu nic jej nie wyszło ani na twarzy , ani na tułowiu.Nic się też nie zmieniło specjalnie w jej diecie. 3 tygodnie temu brała antybiotyk Duracef.Po trzech dniach zauważyłam ,że bardzo ma wysuszone i czerwone policzki.Kupiłam krem Oilatum i szczerze mówiąc poprawy nie widze jakiejkolwiek.Uważam nawet,że jest gorzej, bo dość ,że czerwone, wysuszone to teraz wygladaja tak jakby ja kto...
  • Corka ma skonczone 4 lata. Jest uczulona na mleko krowie i jaja, ma te dwie rzeczy wyeliminowane z jadlospisu, jednak od 6 mies zycia dostaje mleko kozie ktore polecila pediatra i mala po niej nie miala problemowz zielonymi kupkami, caly,i w sluzie a nawet z dodatkiem krwi(przy krowim takie byly, nawet gdy jeszcze karmilam piersia i sama wypilam chociaz pol szklanki mleka). jest jednak rzecz ktora mnie niepokoi. Corka juz od bardzo dawna skarzy sie na bole brzuszka okresowo, al...
  • Synek 4 miesiące od tygodnia ma lekko zatkany nos, probuje oczyszczać gruszka ale nic nie leci. Przy oddychaniu słyszę charczenie. Lekko kaszle. Nie ma temperatury. Zauważalnym ze w nosku ma zielone 'kozy'. Mieszkam w Anglii w przychodni lekarz stwierdził ze to nic groźnego i nic nie zalecił, ale ja sie martwię bo za tydzień lecimy do polski. Moze mu zaszkodzić zmiana klimatu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się