agaaaata 28.11.07, 10:56 Mam pytanie czy dasiię wymienić same szkła w lampach audi?nie wymieniając całych lamp?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sk-1 Re: lampy 28.11.07, 18:30 Można oddzielnie wymienić szybę rozpraszającą,jak i sam odbłyśnik(jeśli zmatowieje),bez wymiany kompletnego reflektora (całej lampy}. Ale dotyczy to tylko starych strucli-tych do~94r.W nowszych,mechanik mi mówił,że nawet po przepaleniu żarówki,wymienia się całą banię razem z błotnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaata Re: lampy 28.11.07, 21:08 haha, jakich strucli :-) no dobrze a jak to wygląda. bo z tego co patrzyłam to szkło jest przymocowane. wygląda jakby na stałe,. ono jest na zatrzaskach czy ...? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
0xygene Re: lampy 28.11.07, 21:24 podaj: model, rocznik... będzie wiadomo co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaata Re: lampy 28.11.07, 21:12 Nie wiem czy coś nie pokreciłes. Z tymi nowszymi modelami. Lampe treba wymieniać z błotnikiem- chyba cię ten mechanik oszukał. Błotnik z tego co wiem to blacha, więc trzeba by było wymienić częśc blachy. To chyba zbyt duże zabiegi jak na spaloną żarówkę. Chyba , że nie mówimy o tym samum błotniku.?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: lampy 29.11.07, 04:26 sk-1 napisał: > mechanik mi mówił,że nawet po > przepaleniu żarówki,wymienia się całą banię razem z błotnikiem. jasne, a przy wymianie filtra powietrza wymieniaja caly silnik Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaata Re: lampy 29.11.07, 08:51 właśnie wiedziałam ze koledze sie cos pomyliło. Jestem dziewczyną ale conieco wiem:-).To jest Audi 80 89r.B3 Odpowiedz Link Zgłoś
sk-1 Re: lampy 29.11.07, 19:51 ufff...ledwo zipię ,atujutro trzeba do KULIKA Naimieniny, niewiem jakdożyję,ale pokolei.JEśli idzie ożarówkę i błotnik,jesto ...uszczypliwosć{nienawiść) moego mechanika do nowych samochodów.TAakietam sobie widzimisię,żetoniby stare tojestto.Wsumie racja,jaksie ciuła na dom z ogródkiwm i nie racja jak żona z tego belwederu wieje.ALe c u sz ,życie życiem akolegę tczeba ratować żeby coś do głowy nie przyszło.Natomiast droga agatko{mogę tak?sorry,pojutrze jużbędę ładny}co do wymiany lustereczek to nic trudnego,ale COśŚ misię zdaje że nie zrobisz tego sama.Za bardzo odegniesz zaczepy i przy dociskaniu do nowej szyby mogą się odłamać,Co ja bredzę..,przecież to AUDI.i można w nieskończność fteiwefte.Hmm...Nieee,sama nie bierz się zato.Łooojjj...kończę już i idę szukać czegoś....PS--przez mgłe widzę niebieskieliterki...i był sobie pijaczyna'. Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaata Re: lampy 29.11.07, 21:01 co ty mi tu jakieś bochomazy wypisujesz.Najpierw popatrzę a potem ocenię czy dam radę zrobić to sama. Ale jeszcze gdyby ktoś mi potwierdził że można coś takiego zrobic to bym niezmiernie wdzięczna była. Odpowiedz Link Zgłoś
0xygene Re: lampy 29.11.07, 21:04 Można oczywiście moto.allegro.pl/item276569364_audi_80_b3_b4_klosz_szklo_szyba_reflektor_nowy_.html Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś