Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      lanzarote

lanzarote

(15 wyników)
    • czy ktoś może był w tym hotelu? bardzo proszę o jakieś informacje na jego temat oraz czy w pobliżu hotelu jest ładna plaża z jasnym piaskiem? z góry dziękuję
    • Wybieram się na Lanzarote w lutym.Mam dylemat czy jechac do Los Fiscos w Puerto del Carmen czy tez do hotelu w Playa Blanca. Bardzo prosze o informacje dotyczące obydwu miejscowości.Będę wdzięczny za każda
    • chce pojechac w grudniu,mozecie polecic hotele,gdzie lepsze plaze?
    • Witam 12.12 lecę na Fuertaventurę, do Costa Calma ponieważ tym razem chcę jeszcze odwiedzić po sąsiedzku Lanzarote to czy lepiej zrobić to zorganizowaną grupą (nie lubię) czy równie dobra i skuteczna będzie indywidualna wycieczka - tzn jak z promami, skąd, czy brać samochód itd - może ktoś był? Z góry dzięki za odpowiedzi. A przy okazji moze ktoś z dzieckiem leci w tym czasie do Costa Calma to moja miałaby towarzystwo :) - 6 lat. pozdr
    • Przepraszam za poprzedni post, zbyt szybko wysalam. W marcu jade na wakcje do Playa Blanca ,do hotelu Holiday Village, czy moze ktos w nim juz byl i moze podzielic sie opinia. Bede wdzieczna za wszyskie rady i wskazowki ( to moje pierwsze wakacje) przeczytalm juz wczesniejsze watki na temat wyspy i mam nadziej ze bedzie tak wspaniala jak w opisach i fotografiach. Jedziemy tylko na 7 dni, wiec co powinnam wybrac ze wszyskich proponowanych miejsc,aby zobaczyc rzeczy najbardziej ciek...
    • witam serdecznie, rozważamy opcję spędzenia wakacji w wynajętym apartamencie na Fuerteventura lub Lanzarote. Pojawiła się kwestia przelotu i muszę przyznać uczciwie, że nie bardzo wiem, jak mogę znaleźć tani przelot w jedno z tych miejsc najlepiej z Warszawy. To, co wyskoczyło mi po wklepaniu wszystkich danych do komputera - to kwoty rzędu 12 tys. zl. za bilet lotniczy za dwie osoby. Mam więc ogromną prośbe do osób, które mają jakieś sprawdzone drogi znalezienia takich tanich prze...
    • ktos moze byl na lanzarote? jesli tak prosze o info jak tam jest. lecimy w lutym do puerto del carmen na 2 tygodnie.
    • Witam, lecę we wtorek do tego hotelu, nie mam za dużo czasu na zebranie informacji. Napiszcie proszę, co sądzicie o hotelu i miejscowości, na jakie wycieczki warto pojechać, czy kupić je u rezydenta czy w lokalnym biurze ( jakie są ceny wycieczek?), czy łącze internetowe w pokojach jest bezpłatne, czy klima działa bez zarzutu, czy jedzenie smaczne i urozmaicone, czy przy basenie jest wystarczająca ilość leżaków i parasoli, czy są ręczniki w pokojach i jak często zmieniane? Liczę...
    • witam, zima chcialbym pojechac na Kanary, i zastanawiam sie tylko na ktora wyspe. Gdzie bedzie najcieplej? na Fuerteventura czy Lanzarote? i ile stopni mozna sie spodziewac?
    • Planuje wrzesniowy wypad na ktoras z wysp hiszpanskich, choc nie koniecznie... Mam metlik co ma do zaoferowania najwiecej pod katem glownie widokow, atmosfery i przezyc? Teneryfa, Majorka, Gran Canaria, Fuerteventura? A moze cos innego? Moze laczony wyjazd na 2 wyspy? Rozbudowane uzasadnienia wskazane Licze na Was!
    • doradźcie na która wyspę - wyznacznikiem ma być temperatura powietrza bo nie chcę żeby było bardzo gorąco. pozdrawiam
    • Na ktorej w wysp sa najladniejsze plaze no i gdzie jest najwiecej miejsc do zwiedzanie. Z gory dziekuje za informacje
    • czy da sie wyleciec z teneryfy na lanzarote na jeden dzien, czy lokalne biura organizują takie wycieczki i w jakim języku no i ile kosztują!!!!!
    • Chcialabym sie wybrac w okres sylwestrowy na wyspy kanaryjskie.Nie mam sprecyzowanej wyspy.Licze na wasza pomoc,tam gdzie jest najcieplej,najtaniej.Czy jest w ogole roznica w cenach???Ijeszcze czy bardziej oplaca sie jechac na wlasna reke,tzn samemu wyszukac zakwaterowanie,przelot?czy lepiej z biurem podrozy???
    • Czy polecacie te wyspy w marcu - druga połowa? Jeśli tak, to może wiecie jakie biura mają je w swoich ofertach? Dzięki za podpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się