Dodaj do ulubionych

Lanzarote - Barcarola Club

10.11.04, 19:18
ktos moze byl na lanzarote? jesli tak prosze o info jak tam jest. lecimy w
lutym do puerto del carmen na 2 tygodnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grażka Re: Lanzarote - Barcarola Club IP: *.mech.pg.gda.pl 12.11.04, 10:13
      Hej. Ja lecę 14 grudnia z TUI. Albo do RIU Patio Paraiso w Puerto del Carmen
      albo do Playa Blanca do hotelu H10 Rubicon Palace. Dzisiaj właśnie idę do
      agenta dokonać rezerwacji. Wrócę zanim Ty wyjedziesz, wieć chętnie podzielę się
      spostrzeżeniami. Lecisz też może z TUI, widziałam że Barcarola Club jest w ich
      ofercie. Pozdrawiam
      • yooreck Re: Lanzarote - Barcarola Club-dla Grazki 13.11.04, 22:43
        Lecimy Z neckrmannem, bardzo chetnie poczytam o wrazeniach z pobytu, jesli
        mozesz zwroc uwage na ceny wynajmu samochodów, ceny w knajpach i sklepach.
        dzieki bardzo i milego pobytu. Bede czekal na maila: yooreck@gazeta.pl dzieki
        wielkie
        • Gość: Grażka Re: Lanzarote - Barcarola Club-dla Grazki IP: *.mech.pg.gda.pl 15.11.04, 08:20
          Dzięki na pewno pobyt będzie miły. Nie może być inaczej. Już wiem gdzie jadę. W
          sobotę dokonałam rezerwacji. Będę w Playa Blanca w Hotelu H10 Rubicon Palace.
          Oczywiście, że zwrócę uwagę na ceny wynajmu samochodów, bo na pewno wypożyczę.
          Ceny w knajpach też będą mi znane, bo na Kanarach lubię się po nich "włóczyć".
          Po powrocie zdam szczegółową relację. Pozdrawiam
    • Gość: marta_km Re: Lanzarote - Barcarola Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:21
      hej, a jak jest w lutym na Lanzarote? nie jest zimniej niż na GC lub Teneryfie?
      • Gość: bah7 Re: Lanzarote - pogoda... IP: 213.192.80.* 12.11.04, 14:23
        Podobnie...

www.icanarias.com/lanzarote/weather/uk/list/

bah7
        • Gość: marta_km Re: Lanzarote - pogoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:23
          ofajny link, dzięki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka