yooreck 10.11.04, 19:18 ktos moze byl na lanzarote? jesli tak prosze o info jak tam jest. lecimy w lutym do puerto del carmen na 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażka Re: Lanzarote - Barcarola Club IP: *.mech.pg.gda.pl 12.11.04, 10:13 Hej. Ja lecę 14 grudnia z TUI. Albo do RIU Patio Paraiso w Puerto del Carmen albo do Playa Blanca do hotelu H10 Rubicon Palace. Dzisiaj właśnie idę do agenta dokonać rezerwacji. Wrócę zanim Ty wyjedziesz, wieć chętnie podzielę się spostrzeżeniami. Lecisz też może z TUI, widziałam że Barcarola Club jest w ich ofercie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: Lanzarote - Barcarola Club-dla Grazki 13.11.04, 22:43 Lecimy Z neckrmannem, bardzo chetnie poczytam o wrazeniach z pobytu, jesli mozesz zwroc uwage na ceny wynajmu samochodów, ceny w knajpach i sklepach. dzieki bardzo i milego pobytu. Bede czekal na maila: yooreck@gazeta.pl dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Lanzarote - Barcarola Club-dla Grazki IP: *.mech.pg.gda.pl 15.11.04, 08:20 Dzięki na pewno pobyt będzie miły. Nie może być inaczej. Już wiem gdzie jadę. W sobotę dokonałam rezerwacji. Będę w Playa Blanca w Hotelu H10 Rubicon Palace. Oczywiście, że zwrócę uwagę na ceny wynajmu samochodów, bo na pewno wypożyczę. Ceny w knajpach też będą mi znane, bo na Kanarach lubię się po nich "włóczyć". Po powrocie zdam szczegółową relację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_km Re: Lanzarote - Barcarola Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:21 hej, a jak jest w lutym na Lanzarote? nie jest zimniej niż na GC lub Teneryfie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Lanzarote - pogoda... IP: 213.192.80.* 12.11.04, 14:23 Podobnie... www.icanarias.com/lanzarote/weather/uk/list/ bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_km Re: Lanzarote - pogoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:23 ofajny link, dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś