london

(10 wyników)
  • hej, mieszkam w lewisham, mam 17 miesieczna coreczke i zastanawiam sie czy sa jakies mamy maluszkow w podobnym wieku poszukujace nowych znajmosci...
  • Ello!Jestem mama 6 miesiecznej dziewczynki i z wieeeelka checia poznam inne mamy-wiadomo w jakim celu.Zyje juz tu ladnych pare lat,znajomi sa,ale bez dzieci,wiec jakos sie tak mijamy.Jestesmy z corcia normalnymi,towarzyskimi babeczkami,wiec jak ktoras z Was ma ochote i rownie mocno odczuwa brak zwyklej,fajnej relacji kolezenskiej to czekam na odzew!Jak cos to mozna pyknac tez na GG-1531935.
  • Czesc! Mam na imie Agnieszka i mam 5,5 miesiecznego synka Maciusia. Chetnie poznamy mamy i ich pociechy z okolic, ktore tak jak my chetnie czasami sie spotkaja i powymieniaja doswiadczenia, radosci i smuteczki zwiazane z wychowywaniem dzieci i zyciem w Londynie. Moj adres:agemini@op.pl Pozdrawiam
  • Mam pytanie, chyba nietypowe jak na to forum. Czy ktos wie, moze polecic szpital, gdzie wykonuja obrzezanie malych chlopczykow? Wiem, ze wystarczy wrzucic w google, ale jak zwykle chodzi o miejsce polecone...
  • Czy istnieje polska wersja piosenek "London Bridge is falling down" oraz "row your boat"? Nic mni niestety nie wyguglało...
  • witam Napiszcie prosze co warto zwiedzić, zobaczyć w Londynie i jakie sa orientacyjne ceny wstepów. Pozdrawiam
  • Do Mgna(31)

Marzenko, Jestem pod wrazeniem Twoich zdolnosci 'wyszukiwarskich' z watku o szkole baletowej i chcialam Cie zapytac, czy moglabys mi takze cos wyszukac w Poludniowo - Wschodnim Londynie (okolice Southwark/Rotherhithe i ew. Greenwich). Ja bezskutecznie szukam jakichkolwiek zajec dla dzieci (spiewanie, sport, tance) od okolo pol roku i niczego nie znalazlam oprocz szkoly tanca w Greenwich, gdzie Adas chodzi raz w tygodniu. Gdyby udaloby Ci sie znalezc cos wiecej, bylabym ogromnie z...
  • Witam! Zauwazylam,ze moja 22 miesieczna Ika stawia jedna nozke do srodka,chcialabym sie wybrac gdzies do jakiegos lekarza - tylko gdzie???Pomozcie prosze! Malgos
  • Gdzie znajdziemy wozki w londynie? Bylam juz w Mothercare przy MArble Arch oraz w John Lewis - tu notabene ceny bija wszelkie rekordy! Czy jest gdzies jeszcze Methercare albo inny sklep, gdzie bedziemy mogli kupic wozek? Z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam
  • KOCHANE MAMY! POJAWIŁ SIĘ W MOIM ŻYCIU BARDZO MIŁY PROBLEM I CHCIAŁBYM SKORZYSTAĆ Z WASZEGO DOŚWIADCZENIA. JUŻ TŁUMACZĘ O CO CHODZI. OD 8MIES JESTEM W ANGLI MOJA ŻONA I CÓRECZKA (15MIES) ZOSTAŁY W POLSCE.LATAM DO NICH CZĘSTO ALE POMOMO TEGO BARZDO DO NICH TĘSKNIĘ O CZYM WIEDZĄ WSZYSCY MOI DOMOWNICY I PRZYJACIELE. W PIATEK MIAŁEM 25 URODZINY I PREZENTEM DLA MNIE BYŁY MOJE DZIWCZYNY. TAK TAK PRZYJACIELE ZORGANIZOWALI WSZYSTKO I PRZYWIEŹLI JE DLA MNIE Z POLSKI!! JAK WRÓCIŁEM Z PRAC...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się