mrufkaa 30.05.05, 22:52 Mam pytanie, chyba nietypowe jak na to forum. Czy ktos wie, moze polecic szpital, gdzie wykonuja obrzezanie malych chlopczykow? Wiem, ze wystarczy wrzucic w google, ale jak zwykle chodzi o miejsce polecone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgna Re: Circumcision, London 31.05.05, 00:04 Skontaktuj sie z synagoga w danej okolicy, Rabi napewno poleci dobrego doktora ze swojej kongregacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Circumcision, London 31.05.05, 00:55 hi, hi.... to akurat muzulmanie... srednio widze takie konsultacje...)) ale dzieki za rade, Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: Circumcision, London 31.05.05, 01:05 No, tak rozumiem dokladnie. Wiec napewno Iman bedzie mogl kogos polecic??? Jesli nie znajdziesz nikogo, to daj znac. Poptyam sie znajomych z NYC (Tez mulzumanie), oni byc moze kogos w Londynie bede mogli polecic. Choc wiekszosc siedzi w finansach, ale zapewne wiesz jak to jest, brata kolegi kuzyn... Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Circumcision, London 31.05.05, 01:39 ja znam lekarza w luton. jesli nie znajdziesz, to w ostatecznosci mozesz sie tam wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
pati.zop78 Re: Circumcision, London 31.05.05, 01:40 tzn nie ty, tylko ten maly facet Odpowiedz Link Zgłoś